Om du inte kan lösa in din kostnadsfria provperiod med Apple TV+

Prova det här om du har problem att lösa in ett kostnadsfritt erbjudande.

Kontrollera att du är berättigad

Besök https://www.apple.com/se/promo/ för att kontrollera att erbjudandet på en kostnadsfri provperiod med Apple TV+ fortfarande gäller. De flesta erbjudanden gäller bara en begränsad tid. Läs villkoren för att kontrollera att du eller produkten du köpte kvalificerar sig för erbjudandet.

Kontrollera om erbjudandet kom från ett annat företag om ditt erbjudande inte finns på listan. Kontakta det företaget för hjälp att lösa in erbjudandet.

Logga in på den berättigade enheten

Du måste vara inloggad med ditt Apple-ID på den berättigade enheten för att lösa in vissa erbjudanden. Kontrollera att du använder den berättigade enheten och logga in med ditt Apple-ID. Försök sedan lösa in erbjudandet igen.

Om din berättigade enhet är en Mac och du precis har startat upp den kan du behöva vänta minst 4 timmar innan erbjudandet visas.

Uppdatera mjukvaran på din enhet

Uppdatera till den senaste versionen av iOS eller iPadOSmacOS eller tvOS. Försök sedan lösa in erbjudandet igen.

Kontrollera om du eller en familjemedlem redan har löst in erbjudandet

Om du eller en familjemedlem redan har löst in erbjudandet kan du inte lösa in det igen. Du kan visa dina prenumerationer för att se om du redan har löst in erbjudandet.

Kontakta Apple-supporten

Kontakta Apple-supporten om du har testat alla dessa steg och fortfarande inte kan lösa in erbjudandet.