Om du inte kan lösa in din kampanjkod för en Apple-prenumeration

Om du har ett problem när du försöker lösa in din kampanjkod eller kostnadsfria provperiod för Apple TV+, Apple Fitness+, Apple Music eller Apple Arcade kan du prova dessa steg.

Kontrollera att du är berättigad

För att se om kampanjperioden fortfarande är aktuell går du till apple.com/se/promo. De flesta erbjudanden gäller bara en begränsad tid. Läs användarvillkoren för att säkerställa att enheten eller prenumerationen som du köpte är berättigad till erbjudandet.

Om ditt erbjudande inte anges där kan det ha kommit från ett annat företag. Kontakta det företaget för hjälp att lösa in erbjudandet.

Kontrollera om du eller en familjemedlem redan har löst in erbjudandet

Om du eller en familjemedlem redan har löst in erbjudandet kan du inte lösa in det igen.

Uppdatera mjukvaran på din enhet

Uppdatera till den senaste versionen av iOS eller iPadOSmacOS, watchOS eller tvOS. Försök sedan lösa in erbjudandet igen.

Logga in på den berättigade enheten

För att lösa in en kampanjkod måste du logga in med ditt Apple-ID på den berättigade enheten. Försök sedan lösa in erbjudandet igen.

Om din berättigade enhet är en Mac och du precis har konfigurerat den kan du behöva vänta minst 4 timmar innan erbjudandet visas.

Kontakta Apple-supporten

Kontakta Apple-supporten om du har testat alla dessa steg och fortfarande inte kan lösa in erbjudandet.