Om du inte kan lösa in din kampanjkod för en Apple-prenumeration

Om du får problem när du försöker lösa in din kampanjkod eller kostnadsfria provperiod för Apple TV+, Apple Fitness+, Apple Music, Apple Arcade eller Apple News+ kan du prova dessa steg.

Kontrollera att du är berättigad

För att se om kampanjperioden fortfarande är aktuell går du till apple.com/se/promo. De flesta erbjudanden är endast tillgängliga under en begränsad tid och endast för förstagångsprenumeranter. Om du har varit prenumerant tidigare eller har deltagit i en Apple-tjänst genom en familjedelningsplan är du eventuellt inte berättigad att lösa in erbjudandet. Läs användarvillkoren för att säkerställa att enheten eller prenumerationen som du köpte är berättigad till erbjudandet.

Om ditt erbjudande inte anges där kan det ha kommit från ett annat företag. Kontakta det företaget för hjälp att lösa in erbjudandet.

Om du vill ha hjälp med ett prenumerationserbjudande från en apputvecklare läser du vad du ska göra.

Kontrollera om du eller en familjemedlem redan har löst in erbjudandet

Om du eller en familjemedlem redan har löst in erbjudandet kan du inte lösa in det igen.

Uppdatera mjukvaran på din enhet

Uppdatera till den senaste versionen av iOS eller iPadOS, macOS, watchOS eller tvOS. Försök sedan lösa in erbjudandet igen.

Logga in på den berättigade enheten

För att lösa in en kampanjkod måste du logga in med ditt Apple-ID på den berättigade enheten. Försök sedan lösa in erbjudandet igen.

Om din berättigade enhet är en Mac och du precis har konfigurerat den kan du behöva vänta minst 4 timmar innan erbjudandet visas.

Kontakta Apple-supporten

Kontakta Apple-supporten om du har testat alla dessa steg och fortfarande inte kan lösa in erbjudandet.