Namnge ett gruppmeddelande på din iPhone, iPad eller iPod touch

Har du flera konversationer samtidigt? Läs om hur du namnger dina gruppmeddelanden och lägger till en bild så att du hittar dem lättare.

iPhone som visar hur du namnger ett gruppmeddelande i appen Meddelanden.

Namnge ett gruppmeddelande

1. Öppna Meddelanden.
  2. Tryck på ett gruppmeddelande och sedan högst upp på tråden.
  3. Tryck på knappen Info  och sedan på Ändra namn och bild.
  4. Ange ett namn och tryck sedan på kameraknappen  för att ta en bild. Du kan också välja en befintlig bild. Du kan till och med välja en emoji eller Memoji för din bild.
  5. Tryck på Klar.

Du kan bara namnge iMessage-grupper, inte mms-gruppmeddelanden.

Läs mer om gruppmeddelanden