Anslut en trådlös Xbox-handkontroll till din Apple-enhet

Anslut en trådlös Xbox-handkontroll till din iPhone, iPad, Apple TV, Mac eller Apple Vision Pro.

Xbox-handkontroller som stöds

• Xbox trådlös handkontroll med Bluetooth (Model 1708)

• Xbox trådlös handkontroll Series S

• Xbox trådlös handkontroll Series X

• Trådlös handkontroll, Series 2, till Xbox Elite

• Xbox Adaptive Controller

Parkoppla och anslut handkontrollen

1. Slå på handkontrollen genom att trycka på Xbox-knappen.

2. Tryck på och håll ned kontrollens anslutningsknapp i några sekunder för att aktivera parkopplingsläget. Det här gör den upptäckbar på din Apple-enhet.

3. Öppna Bluetooth-inställningarna på Apple-enheten och välj sedan kontrollen på listan med enheter i närheten.

Läs mer

Om kontrollen inte ansluter eller fungerar som förväntat

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.