Om du delar en fil med ett hanterat Apple-ID och användaren inte kan se den

Om du delar en fil med ett hanterat Apple-ID och användaren inte kan se den ska du byta namn på filen.

Du kan dela filer med andra hanterade Apple-ID:n i din Apple School Manager- eller Apple Business Manager-organisation. Om du delar en fil med ett annat hanterat Apple-ID och den användaren inte kan se eller öppna filen ska du byta namn på filen.