Om du inte kan se de nya Pride-urtavlorna på Apple Watch

Uppdatera din iPhone och starta sedan om Apple Watch för att se nya Prideinspirerade urtavlor och färger.

watchOS 6.2.5 inför nya versioner av urtavlorna Pride Digital och Pride Analog. Nu finns regnbågsfärger som alternativ till urtavlorna Övertoning, Californa, Siffror Duo och Siffror Mono. Dessutom inför watchOS 6.2.5 nya regnbågsfärger som alternativ till urtavlorna på Apple Watch Nike.

Har du uppdaterat till watchOS 6.2.5 men kan inte se de nya Prideinspirerade urtavlorna och färgerna ska du följa dessa steg:

1. Uppdatera din iPhone till iOS 13.5.
  2. Starta om din Apple Watch efter att din iPhone har uppdaterats.

De nya Prideinspirerade urtavlorna och färgerna borde vara tillgängliga när klockan har startat om. Läs hur du anpassar urtavlan på din Apple Watch.

Alla urtavlor finns inte tillgängliga i alla länder eller regioner.