Övergång från iBooks Author till Pages

Med Pages kan du skapa och samarbeta i böcker från din Mac-dator, iPad, iPhone och iCloud.com.

Om iBooks Author

iBooks Author kommer inte längre att uppdateras och den kommer inte att vara tillgänglig för nya användare från och med den 1 juli 2020. Om du tidigare har hämtat appen kan du fortfarande komma åt den från din App Store-köphistorik. Du kan fortsätta att använda iBooks Author på macOS 10.15 och tidigare. Böcker som tidigare publicerats på Apple Books från iBooks Author kommer att fortsätta vara tillgängliga.

Det kommer snart en bokimportfunktion till Pages så att du kan importera dina iBooks Author-böcker. Där kan du öppna och redigera iBooks Author-filer (.iba) i Pages.

Skapa böcker i Pages

Du kan skapa böcker från din Mac-dator, iPad, iPhone och iCloud.com.

Skapa och dela böcker

Du kan skapa, samarbeta i och publicera böcker.

Designa böcker

Du kan använda många funktioner i Pages för att få hjälp med att utforma din bok.

Lägga till media i böcker

Du kan lägga till video, bildgallerier, teckningar, ljud och mycket mer i din bok.

Organisera böcker

Du kan ge din bok struktur och form.

Skicka feedback

Hör av dig till oss om du vill lämna feedback eller en funktionsbegäran för Pages.