Om saldot på ditt kollektivtrafikkort inte uppdateras i Wallet-appen

Se vad du kan göra om du lägger till pengar på ditt kollektivtrafikkort i Wallet och saldot inte uppdateras.

Om saldot på ditt kollektivtrafikkort är fel

Först startar du om din iPhone. Om ditt saldo fortfarande är fel följer du dessa steg:

1. Öppna Wallet-appen på din iPhone.
  2. Tryck på kollektivtrafikkortet och sedan på knappen Mer information.
  3. Slå på serviceläge och autentisera med Face ID, Touch ID eller din lösenkod.
  4. Tryck på kortet för att slå av serviceläge.
  5. Se om ditt saldo är uppdaterat.

Om det inte verkar som att dina transaktioner är korrekta efter att du aktiverat eller inaktiverat serviceläget kontaktar du utgivaren av kollektivtrafikkortet för att verifiera.

Kontrollera att du blev debiterad

Kontrollera transaktionerna för betalkortet som du använde när du la till pengar på kollektivtrafikkortet som du har i Wallet-appen. Om du ser att pengarna dragits kan saldot på kollektivtrafikkortet stämma, även om saldot i Wallet-appen visar en annan summa.