Om saldot på ditt kollektivtrafikkort inte uppdateras i Wallet-appen

Se vad du kan göra om du lägger till pengar på ditt kollektivtrafikkort i Wallet och saldot inte uppdateras.

Kontrollera transaktionerna på ditt kreditkort, betalkort eller förbetalda kort

Kontrollera transaktionerna för betalkortet som du använde när du la till pengar på kollektivtrafikkortet som du har i Wallet-appen. Om du ser att pengarna dragits kan saldot på kollektivtrafikkortet stämma, även om saldot i Wallet-appen visar en annan summa.

Om saldot på ditt kollektivtrafikkort inte stämmer

1. Öppna appen Wallet på iPhone-enheten.
  2. Tryck på kollektivtrafikkortet och sedan på knappen Mer information.
  3. Slå på serviceläge och autentisera med Face ID, Touch ID eller din lösenkod.

Slå på serviceläge och tryck på kortet.

Starta om telefonen om ditt saldo fortfarande inte stämmer.