Ta bort skräppost och händelser från kalendern på din iPhone

Om du får oönskade kalenderinbjudningar eller händelseaviseringar kan du av misstag har prenumererat på en oönskad kalender. Ta bort kalenderprenumerationen för att ta bort händelser.

Så här gör du tar du bort oönskade kalendrar på din iPhone

1. Öppna appen Kalender.
  2. Tryck på Kalendrar längst ner på skärmen.
  3. Leta efter en kalender du inte känner igen. Tryck på knappen Mer information  bredvid kalendern, rulla ner och tryck på Radera kalender.

Om det här inte löser problemet tar du bor prenumerationen av Kalender i Inställningar:

1. Öppna appen Inställningar.
  2. Tryck på Kalender > Konton. Använder du iOS 13, tryck på Lösenord och konton > Konton i stället.
  3. Tryck på Prenumererade kalendrar.
  4. Leta efter en kalender du inte känner igen. Markera den och tryck på Radera konto.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.