Ta bort skräppost och aktiviteter från kalendern på din iPhone

Om du får oönskade kalenderinbjudningar eller aktivitetsaviseringar kan du av misstag ha prenumererat på en oönskad kalender. Ta bort kalenderprenumerationen för att ta bort aktiviteter.

Så här tar du bort oönskade kalendrar på din iPhone i iOS 14.6 eller senare

1. Öppna appen Kalender.

2. Tryck på den oönskade kalenderaktiviteten.

3. Tryck på Sluta prenumerera på den här kalendern längst ner på skärmen.

4. För att bekräfta trycker du på Sluta prenumerera.

Så här tar du bort oönskade kalendrar på din iPhone i tidigare versioner av iOS

1. Öppna appen Kalender.

2. Tryck på Kalendrar längst ner på skärmen.

3. Leta efter en kalender du inte känner igen. Tryck på knappen Mer infoNo alt supplied for Image bredvid kalendern och rulla sedan ned och tryck på Radera kalender.

Om det här inte löser problemet tar du bor prenumerationen av Kalender i Inställningar:

1. Öppna appen Inställningar.

2. Tryck på Kalender > Konton. Om du använder iOS 13 kan du trycka på Lösenord och konton > Konton i stället.

3. Tryck på Prenumererade kalendrar.

4. Leta efter en kalender du inte känner igen. Markera den och tryck på Radera konto.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.