Så här avslutar du en kalenderprenumeration på din iPhone

Så här gör du om du får oönskade kalenderinbjudningar eller notiser om event på din iPhone.

Avsluta en prenumeration på en iCloud-kalender

1. Gå till appen Kalender.
  2. Tryck på Kalendrar. Tryck sedan på informationsknappen  bredvid den kalender du vill ta bort.
  3. Rulla ner och tryck sedan på Radera Kalender.

Om du får en oönskad kalenderinbjudan i iCloud via Mail eller Kalender kan du rapportera det som skräp. Läs mer om iCloud-kalenderprenumerationer.

Avsluta prenumerationer på andra kalendrar

Så här avslutar du en prenumeration på en annan kalender än en iCloud-kalender:

1. Gå till Inställningar > Lösenord och Konton.
  2. Tryck på kontot.
  3. Tryck på reglaget för att stänga av Kalender.
  4. Tryck på Radera från min iPhone.

Om du får en oönskad kalenderinbjudan från en tredjepartsapp försöker du ta bort appen från din enhet. Eller så kontaktar du den tredje parten för att ta reda på hur du tar bort kalendern.

Radera specifika kalenderinbjudningar

Om du vill ta bort en inbjudan som du redan tackat ja till trycker du på händelsen och trycker sedan på Avvisa eller Ta bort händelse. Om du oavsiktligt råkar prenumerera på en kalender som du inte vill ha:

1. Öppna appen Kalender. Tryck sedan på Kalendrar och kolla efter en okänd eller misstänkt kalender.
  2. Tryck på kalendern.
  3. Rulla ner och tryck sedan på Radera Kalender.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.