Radera böcker och ljudböcker från din enhet

Lär dig radera böcker, ljudböcker, PDF-filer och andra digitala filer från Apple Books-appen.

Radera böcker, ljudböcker eller PDF-filer från din iPhone eller iPad

1. Öppna appen Böcker.

2. På din iPhone trycker du på Bibliotek och letar reda på objektet som du vill ta bort. På din iPad tittar du under Bibliotek i sidofältet och letar reda på objektet som du vill ta bort. Om objektet är en del av en serie öppnar du först serien.

3. Tryck på knappen Merknappen Mer på objektet som du vill radera.

4. Tryck på knappen Ta bortTa bort.

5. Välj Ta bort hämtning om du vill ta bort objektet från enheten. Om objektet är en PDF-fil eller inte kommer från bokhandeln kan du även trycka på Ta bort överallt för att ta bort den från biblioteket.

Radera böcker, ljudböcker eller PDF-filer från din Mac

1. Öppna appen Böcker.

2. Titta under Bibliotek i sidofältet och leta reda på objektet som du vill ta bort. Om objektet är en del av en serie öppnar du först serien.

3. Klicka på objektet och från menyraden väljer du sedan Redigera > Radera.

4. Välj Ta bort hämtning om du vill ta bort objektet från enheten. Om objektet är en PDF-fil eller inte kommer från bokhandeln kan du även klicka på Radera överallt för att radera det från biblioteket.

Om alternativet Radera är nedtonat när du klickar på Redigera hämtas inte det objektet till din Mac.

Dölj böcker, ljudböcker och PDF-filer om du inte kan radera objektet

I stället för att radera objekt från appen Böcker kan du dölja dem så att de bara visas på de enheter du vill. Om du ser iCloud-ikoneniCloud-ikonen bredvid ett objekt i appen Böcker är det dolt från enheten i fråga. Objektet har inte laddats ner på enheten men lagras i iCloud, så du kan fortfarande komma åt det när du vill.

Lär dig dölja och visa böcker, ljudböcker och PDF-filer på din iPhone och iPad

Lär dig dölja och visa köpta böcker och ljudböcker på din Mac