Så här förbereder du din MacBook för Apple Trade In

Förbered och skicka in din gamla enhet till Apple för inbyte.

Om du valde att byta in din MacBook, MacBook Pro eller MacBook Air när du köpte en Apple-produkt får du ett inbyteskit med allt du behöver för att returnera din enhet till Apple. Om du befinner dig i Asien och Stillahavsområdet levereras antingen ett inbytespaket till dig eller så görs det tillgängligt på en angiven plats.

Kunder i Asien och Stillahavsområdet följer bara stegen i avsnitten Innan du returnerar din MacBook och Returnera din MacBook.

Innan du returnerar din MacBook

1. Säkerhetskopiera dina data. Behöver du hjälp med att överföra dina data kan du boka en tid hos en auktoriserad Apple-servicepartner eller en Apple Store på getsupport.apple.com. Det är ditt eget ansvar att säkerhetskopiera alla befintliga data, all mjukvara och/eller alla program från din produkt. Apple ansvarar inte för förlust, återställning eller skada på data, mjukvara eller program på din inbytesprodukt.

2. Logga ut från iCloud.

3. Avaktivera ditt lösenord för fast mjukvara.

4. Avauktorisera din dator för köp av innehåll.

5. Rensa din hårddisk.

6. Ta bort alla tillbehör. Om tillbehör läggs med i returen kommer de att återvinnas och kan inte returneras till dig.

Förpacka din produkt med det medföljande förpackningsmaterialet

Om du befinner dig i Asien och Stillahavsområdet fortsätter du till avsnittet Returnera din MacBook till Apple

1. Ta bort inlägget från lådan.

2. Vik inläggets sidoflikar uppåt för att lossa plastfodralet.

3. Skjut in din enhet under plastfodralet. (Lägg inte med extra artiklar eller tillbehör. Om du lägger med andra artiklar i lådan har vi ingen möjlighet att skicka tillbaka dem till dig.)

mackbook-tradein-step1-v1
  4. Vik ner inläggets sidoflikar.

mackbook-tradein-step2-v1
  5. Tryck in inläggets övre och nedre flikar för att vika dem igen.

mackbook-tradein-step3-v1
  6. Lägg inlägget i lådan.

mackbook-tradein-step4-v1
  7. Stäng lådan.

mackbook-tradein-step6-v1
  8. Försegla lådan med tejpen som medföljer.*

mackbook-tradein-step7-v2

*Apple ansvarar inte för eventuell skada vid frakt.

Returnera din MacBook till Apple

Välj ditt land eller din region:

USA och Kanada

1. Leta upp budfirmans namn på returfraktetiketten.

2. Besök budfirmans hemsida för att hitta en avlämningsplats.

-FedEx

-UPS

3. Se till att du får ett kvitto av budet.

4. Hitta en länk för att kontrollera din enhets inbytesstatus i mejlet om leveransen av din nya enhet.

Australien

Ett inbyteskit kommer att levereras till dig före hämtning av budfirman.

1. Se till att du får ett kvitto av budet.

2. Hitta en länk för att kontrollera din enhets inbytesstatus i mejlet om leveransen av din nya enhet.

Kina, fastlandet

Budfirman kommer att ta med ett inbyteskit för att hämta din MacBook.

1. Se till att du får ett kvitto av budet.

2. Hitta en länk för att kontrollera din enhets inbytesstatus i mejlet om leveransen av din nya enhet.

Hongkong

1. Välj en schemalagd hämtning eller avlämning på angivna platser. Om du väljer hämtning kommer budet att ta med ett inbyteskit. Vid avlämning kommer inbyteskitet att finnas på avlämningsplatsen.

2. Se till att du får ett kvitto av budet.

3. Hitta en länk för att kontrollera din enhets inbytesstatus i mejlet om leveransen av din nya enhet.

Japan

Budfirman kommer att ta med ett inbyteskit för att hämta din MacBook.

1. Se till att du får ett kvitto av budet.

2. I e-postmeddelandet om leveransen av den nya enheten finns en länk för att kontrollera statusen för din inbytesenhet.

Korea

Ett inbyteskit levereras till dig för avlämning.

1. Lämna enheten på en angiven plats.

2. Se till att du får ett kvitto av personalen.

3. Hitta en länk för att kontrollera din inbytesstatus i mejlet för leveransen av din nya enhet

Taiwan

Budfirman kommer att ta med ett inbyteskit för att hämta din MacBook.

1. Se till att du får ett kvitto av budet.

2. Hitta en länk för att kontrollera din enhets inbytesstatus i mejlet om leveransen av din nya enhet.

Vietnam

1. Välj en schemalagd hämtning eller avlämning på angivna platser. Om du väljer hämtning kommer budet att ta med ett inbyteskit. Vid avlämning kommer inbyteskitet att finnas på avlämningsplatsen.

2. Se till att du får ett kvitto av budet.

3. Hitta en länk för att kontrollera din enhets inbytesstatus i mejlet om leveransen av din nya enhet.

©2023 Apple Inc. Alla rättigheter förbehålls. Apple, Apples logotyp, iChat, iTunes, Mac och macOS är varumärken som tillhör Apple Inc. och är registrerade i USA och andra länder och regioner. AppleCare är ett servicemärke som tillhör Apple Inc. och är registrerat i USA och andra länder och regioner.