Om Apple Thunderbolt 4 Pro-kabeln

Anslut en Mac, iPhone eller iPad till en skärm eller extern enhet med Thunderbolt 4-, Thunderbolt 3- eller usb-C-porten på varje enhet.

Apple Thunderbolt 4 Pro-kabeln ansluter en Mac, iPhone eller iPad med en Thunderbolt 4-, Thunderbolt 3- eller usb-C-port till en skärm eller extern enhet.

Video

Använd den här kabeln för att ansluta din Mac, iPhone eller iPad till en skärm som använder Thunderbolt 3 (usb-C) eller usb-C för video, till exempel Apple Studio Display, Apple Pro Display XDR eller en LG UltraFine 5K-skärm. Den har stöd för videoutgången DisplayPort High Bit Rate 3 (HBR3).

Ingen bildtext för den här bilden

Dataöverföring

Använd den här kabeln för att ansluta din Mac, iPhone eller iPad till en enhet som använder Thunderbolt 4, Thunderbolt 3 eller usb-C för dataöverföring, till exempel en extern hårddisk eller docka. Den har stöd för dataöverföringshastigheter upp till 40 Gbit/s med Thunderbolt 4-, Thunderbolt 3- och usb 4-dataöverföringshastigheter och usb 3.2 Gen 2-dataöverföringshastigheter på upp till 10 Gbit/s. Se efter i specifikationerna för din enhet vilken dataöverföringsstandard den har stöd för.

Laddar

Den här kabeln ansluts även till Thunderbolt 4-, Thunderbolt 3- eller usb-C-enheter för att ladda din bärbara Mac-dator, iPhone eller iPad. Den levererar max 100 W ström till en ansluten enhet.

Jämfört med Apples usb-C-laddningskabel

Apples usb-C-laddningskabel har även den stöd för laddning, men dataöverföringshastigheten är begränsad till 480 Mbit/s (usb 2.0) och det finns inte stöd för video. Apple Thunderbolt 4 Pro-kabeln har Thunderbolt-logotypenIngen bildtext för denna bild på kontakternas strumpor. Båda kablarna kan användas tillsammans med Apple usb-C-strömadaptern.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.