Om din Mac startar med en cirkel med ett streck igenom

En cirkel med ett streck igenom innebär att startskivan innehåller ett Mac-operativsystem, men det är inte ett macOS som din Mac kan använda.

En förbudssymbol i form av en cirkel med ett streck igenom innebär att startskivan innehåller ett Mac-operativsystem, men det är inte ett macOS som din Mac kan använda.

1. Tryck och håll ned strömknappen på din Mac i upp till tio sekunder tills datorn stängs av.
  2. Starta din Mac och håll sedan omedelbart ned både Kommando (⌘) och R för att starta från Återställning i macOS
  3. I Återställning i macOS använder du Skivverktyg för att reparera startskivan.
  4. Om Skivverktyg inte hittade några fel eller åtgärdade alla fel installerar du om macOS.
  5. Kontakta Apple-supporten om du fortfarande behöver hjälp.