Supportresurser för Aperture

Den här sidan innehåller länkar till arkiverade supportresurser för Aperture. Utvecklingen av Aperture slutade i juni 2014.

Apple meddelade i juni 2014 att utvecklingen av Aperture skulle upphöra. Sedan dess har Apple släppt fem större macOS-uppdateringar. Av tekniska skäl fungerar inte Aperture i kommande macOS-versioner efter macOS Mojave. Om du vill fortsätta att arbeta med dina Aperture-bibliotek måste du flytta dem till appen Bilder som ingår i macOS eller till ett annat program.

Arkiverade supportartiklar för Aperture

Den sista användarhandboken för Aperture (på engelska)