Apple Music Replay på webben (beta)

Med Apple Music Replay kan du återuppleva musik från ett visst år. Få veta mer om dina mest spelade artister och album. Och få en spellista med årets topplåtar och en för varje år som du har prenumererat på Apple Music.

Apple Music Replay är för närvarande endast tillgängligt i webbappen Apple Music beta.

Skaffa Apple Music Replay

1. Du behöver en prenumeration på Apple Music.
  2. Gå till replay.music.apple.com
  3. Logga in med samma Apple-ID som du använder med din Apple Music-prenumeration.
  4. Klicka på Lyssna på din Replay Mix.

Visas inte Replay? Du kan behöva spela upp mer musik. Så fort som du har spelat upp tillräckligt med musik kan du gå tillbaka för att se din Replay-mix.

Så fungerar Apple Music Replay

Apple Music Replay använder din lyssningshistorik från Apple Music för att räkna ut dina bästa låtar, album och artister från året som har gått. Apple Music Replay använder också en rad andra faktorer för att hitta musiken som du har spelat under året, såsom:

• Musik som har spelats upp på valfri enhet där du är inloggad på Apple Music med ditt Apple-ID
  • Inkluderar inte musik som spelas upp på enheter som har Använd lyssningshistorik avstängt i Inställningar
  • Tar endast med musik som finns i Apple Music-katalogen
  • Låtar som spelas upp från ditt bibliotek måste synkroniseras med din prenumeration på Apple Music
  • Ett minsta antal spelningar och tid som spenderats på att lyssna på en låt, artist eller ett album

Se dina topplåtar för året

Se låtarna som du har lyssnat på det här året i en spellista som uppdateras veckovis. Och du får en Replay-spellista för varje år som du har prenumererat på Apple Music.

Om du vill spara din Replay-spellista och komma åt den på alla dina enheter klickar du på +ADD.

När du har lagt till din Replay-spellista i ditt bibliotek kan du dela den på samma sätt som alla andra spellistor som du skapar. Dina vänner kan lägga till din Replay-spellista i sitt bibliotek och få uppdateringar om de låtar du spelat mest under året.

Få statistik över de artister och album som du har lyssnat på mest

Rulla ned för att se hur många artister du har lyssnat på hittills i år och hur många timmar du har lyssnat på dem.

Du kan även se topp tio för de album som du har lyssnat på hittills med antalet spelningar för varje album.