Se Apple Music Replay för att hitta de låtar och artister som du har lyssnat mest på

Med Apple Music Replay kan du återuppleva musik från ett visst år. Få veta mer om dina mest spelade artister och album. Och få en spellista med årets topplåtar och en för varje år som du har abonnerat på Apple Music.

Så fungerar Apple Music Replay

Apple Music Replay beräknar dina topplåtar, album och artister under året med hjälp av:

• Din lyssningshistorik i Apple Music
  • Det minsta antal spelningar och tid som har ägnats åt att lyssna på en låt, artist eller ett album

Så här hittar du och delar din Replay-spellista

1. Öppna Apple Music-appen.
  2. Gå till Lyssna nu.
  3. Rulla ner till Replay: Dina topplåtar år för år. Här går det att göra följande:

Visas inte Replay? Du kan behöva spela upp mer musik. Så fort som du har spelat upp tillräckligt med musik kan du gå tillbaka för att se din Replay-spellista.

Så här ser du din Apple Music Replay-lyssningsstatistik

1. Gå till replay.music.apple.com.
  2. Logga in med samma Apple-ID som du använder med ditt Apple Music-abonnemang.
  3. Klicka på Lyssna på din Replay-mix.
    Safari-fönster som visar knappen Lyssna på din Replay-mix på replay.apple.com Härifrån kan du:
    • Se hur många artister du har lyssnat på hittills i år och hur många timmar du har lyssnat på dem.
    • Se topp tio för de album som du har lyssnat på hittills, med antalet spelningar för varje album.