Ändra uppdateringsfrekvens på bildskärmen på 16-tums MacBook Pro

Du kan växla mellan uppdateringsfrekvenser på din MacBook Pro (16 tum, 2019) Retina-skärm.

För professionella arbetsflöden som videoredigering kan du ställa in uppdateringsfrekvensen för din bildskärm så att den motsvarar bildfrekvensen för videon som du redigerar eller tittar på.

Tillgängliga uppdateringsfrekvenser

Du kan växla mellan dessa uppdateringsfrekvenser på din Retina-skärm:

• 60 hertz
  • 59,94 hertz
  • 50 hertz
  • 48 hertz
  • 47,95 hertz

Ändra uppdateringsfrekvens

Välj en uppdateringsfrekvens som går att dela jämnt med bildfrekvensen för ditt innehåll. Om innehållet som du visar till exempel är 24 bilder per sekund väljer du uppdateringsfrekvensen 48 hertz.

1. Välj Apple-menyn  > Systeminställningar och klicka sedan på Bildskärmar.
  2. Håll alternativtangenten intryckt och välj knappen Skalad. Menyn för uppdateringsfrekvensen visas.
  3. Klicka på popupmenyn Uppdateringsfrekvens och välj en uppdateringsfrekvens.

När du är klar med att visa eller redigera videoinnehåll kanske du ska ändra tillbaka din uppdateringsfrekvens till standardinställningen på 60 hertz.