iCloud-nyckelring och integritet

iCloud-nyckelring har utformats för att skydda din information och låta dig välja vad du vill dela med dig av.

iCloud-nyckelring lagrar användarnamn för webbplatser, lösenord, kreditkortsnummer och förfallodatum som du sparar på iCloud och håller dem uppdaterade på alla dina enheter med iOS 7 eller senare och dina Mac-datorer med OS X Mavericks (10.9) eller senare som du har godkänt.

När iCloud-nyckelring är på uppmanar Safaris Autofyll-funktion dig att spara dina användarnamn, lösenord eller kreditkortsnummer när du fyller i dem. När de har sparats blir användarnamn, lösenord eller kreditkortsinformation automatiskt ifyllda så du inte behöver skriva in dem igen. Safaris Autofyll och iCloud-nyckelring sparar inte kreditkortets säkerhetskod. Om du till exempel vill köpa något i Safari väljer du vilket kreditkort du vill använda så fyller Safari automatiskt i kreditkortsnumret och förfallodatumet. Du måste fortfarande ange säkerhetskoden för att slutföra köpet. Safaris lösenordsgenerator kan även föreslå unika och svårgissade lösenord för dina webbkonton och lagra lösenorden i iCloud-nyckelring. Om du återskapar din enhet från en säkerhetskopia kan iCloud-nyckelring automatiskt logga in på dina sparade konton. Mer information om hur du ställer in iCloud-nyckelring finns på support.apple.com/kb/HT204085.

iCloud-nyckelring är krypterad vid överföring till dina enheter och vid lagring på iCloud och kan inte läsas av Apple.

Publiceringsdatum: 15 februari 2022