Välj den storlek på AirPods Pro-öronkuddarna som ger dig bäst ljud

Dina AirPods Pro levereras med små, mellanstora och stora öronkuddar i silikon. När du använder öronkuddar i den storlek som passar dig bäst får du bäst ljudkvalitet och överlägsen brusreducering.

Välj den bästa öronkuddsstorleken

Din öronkudde ska försegla öronkanalen väl. När de har rätt passform upplever du bättre brusreducering och musiken får ett rikt basljud.

Dina AirPods Pro kommer med tre olika öronkuddsstorlekar. Mellanstorleken sitter redan på hörlurarna och den lilla och stora storleken ligger i förpackningen.

Pröva att sätta i dina AirPods med öronkuddar i mellanstorlek i öronen så att de sitter bekvämt och säkert. Om de inte förseglar öronkanalen väl kan du testa att justera din AirPod eller byta till en större öronkudde. Om öronkudden känns för stor i ditt öra, eller är obekväm kan du försöka med en mindre storlek.

Om du känner dig osäker angående passformen kan du pröva passformstestet för öronkuddar

Du kan använda passformstestet om du känner dig osäker på om du använder den bästa öronkuddsstorleken för dina öron. Välj en bekväm passform som förseglar öronkanalen väl.

1. Med AirPods Pro i öronen går du till Inställningar > Bluetooth på din iOS-enhet.
  2. Tryck på informationsknappen  bredvid AirPods i enhetslistan.
  3. Tryck på Passformstest för öronkuddar.
  4. Tryck på Fortsätt och tryck sedan på knappen uppspelningsknappen .

Om testet föreslår att du justerar eller prövar en annan öronkudde justerar du dina AirPods Pro och testar igen. Testa sedan en annan storlek. Du kan behöva olika storlekar för ditt vänstra och högra öra.