Välj dina öronkuddar till AirPods Pro och använd Test av öronpropparnas passform

Dina AirPods Pro levereras med små, mellanstora och stora öronkuddar i silikon. När du använder öronkuddar i den storlek som passar dig bäst får du bäst ljudkvalitet och överlägsen brusreducering.

Välja den bästa storleken på öronkudden

Din öronkudde ska försegla öronkanalen väl. När de har rätt passform upplever du bättre brusreducering och musiken får ett rikt basljud.

Dina AirPods Pro kommer med tre olika öronkuddsstorlekar. De mellanstora sitter redan på och de små och stora ligger i lådan som AirPods Pro kom i, innanför laddningskabeln, under brickan. Om du vill kontrollera storleken på en öronkudde rullar du ned dess kant och leta efter ett S, M eller L som finns ingraverat på insidan nära öronkuddens bas.

Pröva att sätta i dina AirPods med öronkuddar i mellanstorlek i öronen så att de sitter bekvämt och säkert. Om de inte förseglar öronkanalen väl kan du testa att justera din AirPod eller byta till en större öronkudde. Om öronkudden känns för stor i ditt öra, eller är obekväm kan du försöka med en mindre storlek.

Du kan köpa en ny uppsättning med öronkuddar från Apple Online Store, Apple Store eller andra auktoriserade återförsäljare.

Pröva Test av öronpropparnas passform om du är osäker på passformen

Är du osäker på om du får bästa möjliga ljudkvalitet eller brusreducering kan du använda Test av öronpropparnas passform. Välj en bekväm passform som förseglar öronkanalen väl.

1. Ha på dig dina AirPods Pro i öronen och gå till Inställningar > Bluetooth på din iOS-enhet.
  2. Tryck på informationsknappen  bredvid AirPods i enhetslistan.
  3. Tryck på Passformstest för öronkuddar. Om du inte ser Test av öronpropparnas passform ser du till att du har version 13.2 eller senare av iOS (eller iPadOS).
  4. Tryck på Fortsätt och tryck sedan på knappen uppspelningsknappen .

Om testet föreslår att du justerar eller prövar en annan öronkudde justerar du dina AirPods Pro och testar igen. Testa sedan en annan storlek. Du kan behöva olika storlekar för ditt vänstra och högra öra.

Så tar du bort och sätter fast öronkuddar

Ta bort en öronkudde genom att dra med ett fast grepp kring basen på öronkudden, där den sitter fast på AirPod.

Sätt fast en öronkudde genom att hålla den framför det ovala fästet på AirPod. Håll fingrarna på öronkuddens bas och tryck öronkudden över fästet tills du hör att den kommer på plats med ett klick.