Installera eller byta ut SSD-moduler i Mac Pro (2019)

Läs hur du installerar SSD-moduler i din Mac Pro och hur du ställer in modulerna i din Mac med Apple Configurator.

Mac Pro har stöd för upp till en eller två SSD-moduler beroende på kapaciteten. SSD-modulerna parkopplas till och krypteras av T2 Security-chippet. Byter du ut SSD-modulerna ska du använda Apple Configurator för att radera dem och ställa in dem i din Mac Pro.

Kontrollera kraven

Vill du installera eller byta ut SSD-moduler i din Mac Pro behöver du följande:

Avinstallera och installera SSD-moduler

Fortsätt inte förrän alla data från befintliga SSD-moduler har säkerhetskopierats. När du har börjat parkoppla en ny SSD-modul går det inte längre att återställa data på den befintliga SSD-modulen.

Följ de här stegen för att avinstallera och installera SSD-moduler i Mac Pro.

Återställ den fasta mjukvaran

När du har installerat de nya SSD-modulerna ska du återställa den fasta mjukvaran på Apple T2 Security-chippet och radera den interna flashlagringen på din Mac-dator.

Läs mer

Läs hur du installerar och byter ut delar i Mac Pro (2019).