Om du ser dubblettlåtar i iTunes

Läs om vad du kan göra om du ser dubblettversioner av låtar du har köpt i ditt iTunes-bibliotek.

Inaktivera iCloud-musikbiblioteket och aktivera det sedan igen

Du kan starta om iCloud-musikbiblioteket om du prenumererar på Apple Music eller iTunes-matchning och dubblettlåtar visas oväntat i iTunes. Gör bara så här:

1. På Mac eller PC: Uppdatera till den senaste versionen av iTunes.
  2. Öppna iTunes.
  3. På Mac väljer du iTunes > Inställningar från menyraden överst på skärmen. På en pc väljer du Redigera > Inställningar.
  4. Inaktivera iCloud-musikbibliotek på fliken Allmänt.
  5. Avsluta iTunes och öppna sedan iTunes igen.
  6. På Mac väljer du iTunes > Inställningar från menyraden överst på skärmen. På en pc väljer du Redigera > Inställningar.
  7. Aktivera iCloud-musikbibliotek på fliken Allmänt.