Om din iPhone har fastnat vid Apple-logotypen och förloppsindikatorn efter en återställning eller flytt från en tidigare enhet

Om du har iOS 13 och har försökt att återskapa din iPhone från en säkerhetskopia eller försökte flytta din iPhone från en tidigare enhet kan Apple-logotypen och förloppsindikatorn visas på skärmen under mer än en timme. Läs om vad du kan göra.

Om du har ovanstående problem följer du dessa steg:

1. Kontrollera att förloppsindikatorn på iPhone-skärmen har stått stilla i över en timme.
  2. Om indikatorn inte har rört sig på över en timme ansluter du enheten till en dator och sätter den i återställningsläge genom följande steg:
    • iPhone 8 och senare: Tryck ned och släpp volymhöjningsknappen. Tryck ned och släpp volymsänkningsknappen. Håll sidoknappen intryckt. Håll sidoknappen intryckt tills återställningsskärmen visas.
    • iPhone 7 och iPhone 7 Plus: Håll ned både volymsänkningsknappen och vilo-/väckningsknappen. Håll volymsänkningsknappen intryckt tills återställningsskärmen visas.
    • iPhone 6s och tidigare: Håll ned både vilo-/väckningsknappen och hemknappen. Håll hemknappen intryckt tills återställningsskärmen visas.
  3. När du får frågan om du vill uppdatera eller återskapa i iTunes väljer du Uppdatera. Då uppdateras din enhet till iOS 13.1.1. Om du väljer Återskapa raderas iPhone-enheten.