Om din MacBook Pro (13 tum, 2019, två Thunderbolt 3-portar) fortsätter stänga av sig

Läs om vad du kan göra om din MacBook Pro stänger av sig ibland trots att batteriet anger att det finns laddning kvar.

Om din MacBook Pro (13 tum, 2019, två Thunderbolt 3-portar) stänger av sig ibland fastän det finns laddning kvar kanske följande steg kan hjälpa dig:

1. Om batteriet i din MacBook Pro har mindre än 90 procent laddning fortsätter du till steg 2. Om batteri har mer än 90 procent laddning ska du använd din dator tills procentsatsen sjunker under 90 procent och sedan fortsätter du till steg 2.
  2. Anslut Mac-datorn till strömadaptern.
  3. Stäng alla öppna program.
  4. Stäng datorns lock. Detta kommer sätta din Mac-dator i viloläge.
  5. Låt din Mac-dator ladda i minst 8 timmar.
  6. Uppdatera därefter till den senaste versionen av macOS.

Kontakta Apple om problemet kvarstår efter att du har uppdaterat till den senaste versionen av macOS.

Det här dokumentet kommer att uppdateras efterhand som ytterligare information blir tillgänglig.