Om Apple TV+

Apple TV+ är den helt nya strömningstjänsten med originalmanus från världens mest kreativa hjärnor inom film och tv. Du kan prenumerera och titta i appen Apple TV från den 1 november.

När blir Apple TV+ tillgängligt?

Apple TV+ kommer med helt nya originalserier och filmer den 1 november 2019. Du kan se de första trailrarna för Apple TV i appen Apple TV eller på tv.apple.com/se redan idag.

Var kan jag se Apple TV+?

Du kan prenumerera och se på:

• En iPhone, iPad eller iPod touch med den senaste versionen av iOS eller iPadOS
  • En Apple TV 4K eller Apple TV HD med den senaste versionen av tvOS
  • En Apple TV (3:e generationen) med den senaste Apple TV-programuppdateringen
  • En smart-tv eller strömningsbox som fungerar med appen Apple TV
  • En Mac med den senaste versionen av macOS
  • tv.apple.com/se i någon av webbläsarna Safari, Firefox eller Chrome

Apple TV+ finns i över 100 länder och regioner.

Hur registrerar jag mig?

Från och med den 1 november 2019 kan du registrera dig i appen Apple TV eller på tv.apple.com/se för en gratis testperiod på sju dagar och som automatiskt övergår till en månadsprenumeration. Priser och ytterligare information finns på apple.com/se/apple-tv-plus.

Vad ingår i min prenumeration på Apple TV+?

Apple TV+ låter dig strömma helt nya och banbrytande originalserier och filmer on demand och utan reklam. Nytt originalinnehåll läggs till i Apple TV+ vaje månad. Du kan se Apples originalinnehåll i 4K HDR / Dolby Vision och de flesta titlar har även ljud i Dolby Atmos. Du kan också hämta episoder eller filmer för att titta offline på iPhone, iPad, iPod touch och Mac. Din prenumeration på Apple TV+ kan användas av upp till sex familjemedlemmar genom Familjedelning. Varje familjemedlem kan titta med sitt eget Apple-ID på sin egen enhet så att du slipper dela ut ditt konto eller lösenord.

Jag köpte en ny Apple-enhet som inkluderade ett års prenumeration på Apple TV+. Hur aktiverar jag min ettårsprenumeration på Apple TV+?

Från och med den 1 november kan du påbörja ditt gratisår på Apple TV+ i appen Apple TV. Gör så här:

1. Slå på din nya iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV 4K, Apple TV HD eller Mac och logga in med ditt Apple-ID.
  2. Öppna appen Apple TV den 1 november eller senare. Se till att din berättigade enhet har den senaste versionen av iOS, iPadOS, tvOS eller macOS.
  3. Erbjudandet ska visas direkt efter att du har startat appen. Annars rullar du ner i Titta nu tills erbjudandet dyker upp.
  4. Tryck på Få 1 år gratis. Det kan hända att du behöver ange ditt Apple-ID-lösenord, bekräfta din faktureringsinformation eller lägga till en giltig betalningsmetod. Du kommer inte faktureras under provperioden på ett år.

Villkor för erbjudandet:

• Endast ett erbjudande per Apple-ID och endast ett erbjudande per familj om du ingår i en familjedelningsgrupp, oavsett hur många enheter du och din familj köper. Upp till sex familjemedlemmar kan dela på en prenumeration på Apple TV+ genom Familjedelning.
  • Från och med den 1 november kan du påbörja ditt erbjudande om ett år gratis i appen Apple TV på enheten som kör den senaste mjukvaran. För att kunna se erbjudandet måste du vara inloggad med ditt Apple-ID på din nya enhet. Du har tre månader på dig att godta erbjudandet från att enheten ställs in. Om enheten köptes och ställdes in innan Apple TV+ släpptes så har du tre månader på dig från och med den 1 november.
  • När du godtar erbjudandet går du med på att ettårsprenumerationen övergår till en månadsprenumeration som förnyas tills dess att prenumerationen avbryts. Gå till apple.com/se/apple-tv-plus för priser i landet eller regionen där du bor. Du kan avbryta när du vill under Inställningar minst en dag innan en förnyelsedag. Om du avbryter under ditt gratisår kommer du och dina familjemedlemmar omedelbart förlora åtkomst till Apple TV+ och återstoden av provperioden på ett år. Du kan inte återaktivera provperioden.
  • Erbjudandet är tidsbegränsat.

Vilka enheter är berättigade till ett års gratis Apple TV+?

Valfri ny iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV eller Mac köpt från Apple eller från en auktoriserad Apple-återförsäljare efter den 10 september 2019 och som kan köra den senaste versionen av iOS, iPadOS, tvOS eller macOS är berättigad.

Mer information om villkoren finns på apple.com/se/promo

Vad är Apple TV-appen?

Läs mer om appen Apple TV på apple.com/se/apple-tv-app/.