Installera och byta ut delar i din Mac Pro (2019)

Läs mer om vilka olika delar som du kan byta ut och uppgradera i din Mac Pro.

Du kan ta bort och installera flera olika delar i din Mac Pro. Om du får en ersättningsdel från Apple ska du följa stegen för att skicka tillbaka originaldelen till Apple.

Minne

Du kan installera upp till 1,5 TB minne över tolv minnesplatser i din Mac Pro. Läs mer om minnesspecifikationer för Mac Pro (2019) och hur du installerar och tar bort minne

PCIe-kort

Mac Pro har åtta PCIe-platser som du kan använda för att installera många olika typer av PCIe-kort. Läs mer om några av de olika PCIe-korten du kan installera och hur du installerar PCIe-kort.

Apples I/O-kort

Apples I/O-kort är förinstallerat på plats 8 och har två Thunderbolt 3-portar, två usb-A-portar och ett hörlursuttag på 3,5 mm. Läs mer om hur du byter ut Apples I/O-kort.

Nätaggregat

Läs mer om hur du byter ut nätaggregatet.

SSD-enhet

Mac Pro stöder upp till två SSD-moduler (solid state drive). Om du behöver ta bort och ersätta SSD-modulerna kontaktar du Apple eller en auktoriserad Apple-servicepartner.

Hjul

Du kan konfigurera din Mac Pro med hjul så att den blir lättare att flytta. Om du redan har en Mac Pro och vill montera hjul på den kontaktar du Apple eller en auktoriserad Apple-servicepartner.

Skicka tillbaka delar till Apple

Följ stegen nedan för att skicka tillbaka en originaldel till Apple om du beställer en utbytesdel:

1. Ompaketera din del i samma förpackning som originaldelen kom i.
  2. Förslut lådan med tejp.
  3. Ta bort den översta etiketten som lådan levererades med (det är din kopia). Se till att returfraktetiketten är kvar på lådan.
  4. Leta upp budfirmans namn på returfraktetiketten.
  5. Besök budfirmans webbplats för att boka in en upphämtning eller hitta ett avlämningsställe.
  6. Se till att du får ett kvitto av budet.
  7. Efter ett par dagar kontrollerar du att Apple har tagit emot din defekta del.

Apple ansvarar inte för eventuella skador som kan inträffa under frakten till följd av att förpackningen inte förseglats ordentligt eller lämnats i dåligt skick till budfirman.