Vad är nytt i Påminnelser för macOS

Läs mer om de nya funktionerna i Påminnelser för macOS

Helt ny

En helt ombyggd app som gör det enklare än någonsin att skapa och organisera påminnelser.

Skapa snabbt

Skapa nya påminnelser snabbt genom att skriva, prata med Siri eller klicka på de nya redigeringsknapparna. Siri föreslår också påminnelser som hittas i Meddelanden.

Organisera enkelt

Använd smarta listor som Idag och Flaggad, eller organisera genom att gruppera listor eller påminnelser.

Fler nyheter

• Klicka på de nya redigeringsknapparna för att lägga till datum, klockslag, platser eller flaggor till dina påminnelser.
  • Använd deluppgifter när du behöver lägga till mer information till en påminnelse.
  • Gruppera flera listor med påminnelser.
  • Tagga personer i en påminnelse och bli påmind nästa gång du chattar med dem i Meddelanden om att det kan vara ett bra tillfälle att prata.
  • Anpassa utseendet på dina listor med tolv vackra färger och 60 uttrycksfulla symboler.
  • Använd iCloud för att lagra dina påminnelser och listor säkert i molnet samtidigt som de hålls uppdaterade på dina kompatibla enheter. Skapa påminnelser på Mac, iPhone, iPad, Apple Watch eller till och med i bilen med CarPlay. Sedan finns de i dina andra kompatibla enheter.

Få stegvisa anvisningar och information om funktionerna i Påminnelser för macOS på Mac.

Befintliga funktioner

• Använd Siri till att skapa påminnelser med din röst eller genom att skriva.
  • Ställ in påminnelser som meddelar dig på ett datum eller vid ett klockslag.
  • Ställ in påminnelser som meddelar dig vid platser, till exempel när du kommer hem eller till arbetet, eller när du sätter dig i bilen.
  • Skapa dedikerade listor för att hålla ordning på påminnelser, som shoppinglista, lista för fjällvandring eller en lista med uppgifter för ditt team.
  • Dela och samarbeta i en lista med påminnelser.
  • Använd menyn Dela i appar som Safari, Kartor med flera för att lägga till länkar i påminnelser.
  • När du är i en app kan du skapa en påminnelse med en länk, som en webbadress i Safari eller kartplats från Kartor utan att lämna appen du är i, genom att tala till Siri och säga ”påminn mig om det här”.