Hantera apparna där du använder Logga in med Apple.

Läs om hur du visar och hanterar apparna där du använder Logga in med Apple.

Visa apparna där du använder Logga in med Apple.

När du använder Logga in med Apple kan du logga in med ditt Apple-ID i deltagande tredjepartsappar och på deltagande webbplatser. Visa en lista över apparna som du använder Logga in med Apple för och hantera inställningarna för var och en av dem genom att gå till Apple-ID-inställningarna på din enhet eller logga in på din kontosida för Apple-ID.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna appen Inställningar och tryck sedan på [ditt namn].
  2. Tryck på Lösenord och säkerhet
  3. Tryck på Appar som använder ditt Apple-ID.

På Mac-datorn

1. Välj Apple-menyn  och klicka sedan på Systeminställningar.
  2. Klicka på Apple-ID och välj sedan Lösenord och säkerhet.
  3. Klicka på Redigera.

På webben

1. Logga in på din kontosida för Apple-ID.
  2. Gå till avsnittet Säkerhet och sedan till Appar och webbplatser som använder Apple-ID.
  3. Välj Hantera.

Hantera dina appar

I kontoinställningarna för ditt Apple-ID ser du en lista över appar där du använder Logga in med Apple. Visa den information som du ursprungligen delade med en app genom att välja denna app i listan. Du kan även visa en länk till appens integritetspolicy eller villkor.

Om du valde att dölja din e-postadress från en app och använda vår privata e-postrelätjänst kan du stänga av vidarebefordran av e-post till din e-postadress. Du kan också välja att sluta använda ditt Apple-ID för en app eller webbplats.

Stänga av vidarebefordran av e-post

Du hindrar e-postmeddelanden från en viss utvecklare från att skickas till din personliga inkorg genom att stänga av Vidarebefordra till och sedan välja Stoppa. E-postmeddelandena vidarebefordras inte till din personliga inkorg så länge du inte aktiverar vidarebefordran av e-post igen.

Ändra din adress för vidarebefordran

Om du använder Dölj min e-post för en utvecklare kan du ändra e-postadressen för mottagning av vidarebefordrade meddelanden från den utvecklaren. Du kan välja vilken e-postadress som helst som är registrerad på ditt Apple-ID-konto:

1. Gå till Inställningar på din iPhone och tryck på [ditt namn].
  2. Tryck på Namn, Telefonnummer, E-post och sedan på Vidarebefordra till under Dölj min e-post.
  3. Välj den adress som e-postmeddelandena ska vidarebefordras till.

När du väljer en e-postadress gäller denna för e-postmeddelanden från alla appar och utvecklare där Dölj min e-post används.

Sluta använda ditt Apple-ID för en app

Sluta använda ditt Apple-ID för en app genom att välja Sluta använda Apple-ID och sedan Sluta använda.

När du slutar att använda ditt Apple-ID för en app loggas du ut ur appen på din enhet. Nästa gång du besöker appen eller dess tillhörande webbplats kan du antingen välja att använda Logga in med Apple för att logga in igen, eller skapa ett nytt konto.

Om du väljer att använda Logga in med Apple igen loggas du in på samma konto som du använde tidigare. I vissa appar kan det vara möjligt att skapa ett nytt lösenord för ditt befintliga konto så att du kan logga in igen utan att använda ditt Apple-ID.

Vissa utvecklare kan använda Logga in med Apple för att ge dig ett konto för flera appar. Om så är fallet och du stänger av vidarebefordran av e-post eller slutar att använda ditt Apple-ID för en app gäller detta för alla appar från den aktuella utvecklaren.