Använda Apple Music med dina Android-enheter

Lyssna på din favoritmusik i bilen med Android Auto. Streama musik till din TV med Chromecast. Hantera din familjeprenumeration. Och mycket mer – allt med Apple Music på Android.

Detta behöver du

Logga in och börja lyssna

Kom igång genom att gå med i Apple Music. Om du redan har en Apple Music-prenumeration kan du logga in med samma Apple-ID som du använder med Apple Music. Och om du är inloggad i Musik-appen eller iTunes för Windows med ditt Apple-ID kan du komma åt ditt musikbibliotek på din Android-enhet.

Använda Apple Music med Chromecast

Du kan streama låtar som spelas i Apple Music till din Chromecast-enhet.

1. Se till att din Android-enhet och Chromecast-enhet är anslutna till samma wifi-nätverk.
  2. Öppna Apple Music och börja spela.
  3. Tryck på låten som spelas längst ned på skärmen för att öppna Nu spelas.
  4. Tryck på knappen Sänd .
  5. Tryck på din Chromecast-enhet.

Innan du börjar spela musiken kan du även trycka på knappen Sänd högst upp på skärmen i Musik-appen.

Du kan få hjälp med Chromecast av Google-supporten.

Vissa innehållstyper i Apple Music har inte stöd för sändning och vissa Chromecast-enheter stöds inte.

Använda Apple Music med Android Auto

Med Android Auto kan du lyssna på Apple Music i bilen och bestämma vad som spelas från skärmen i bilen. Hämta bara Android Auto från Google Play på din enhet och anslut din enhet till bilen.

Spela musik med röstkommandon som ”spela [albumtitel]” eller ”spela [låttitel]”. Innan du sätter dig i bilen kan du även skapa en spellista med musik som du vill lyssna på.