De här iCloud-funktionerna finns på din enhet

Få större åtkomst till dina favoritfunktioner på iCloud beroende på vilken enhet du använder. Läs om vilka funktioner som du kan använda från din webbläsare på din iPhone eller iPod touch och vilka som är tillgängliga på din iPad eller dator.

På din iPhone eller iPod touch

Se du loggar in på iCloud.com med en iPhone eller iPod touch med ditt Apple-ID kan du visa och hantera dina Anteckningar och Bilder och några av dina kontoinställningar. Du kan också hitta eller låsa enheter med Hitta min iPhone.

Om du loggar in på iCloud.com med din iPhone eller iPod touch kan du komma åt följande funktioner:

• Anteckningar
  • Bilder
  • Hitta min iPhone

På din iPad eller dator

När du loggar on på iCloud.com med din iPad, Mac-dator eller Windows-pc får du tillgång till ännu fler funktioner:

• Mail
  • Kalendrar
  • iCloud Drive
  • Kontakter
  • Anteckningar
  • Bilder
  • Inställningar
  • Påminnelser
  • Pages, Numbers eller Keynote*
  • Hitta min iPhone
  • Hitta mina vänner

Om du inte har en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac-dator kan du ändå använda funktionerna som finns i webbversionen av iCloud

*Pages, Numbers och Keynote finns endast på datorn. På iPadOS kan dokument, kalkylblad och presentationer endast visas.

Rekommenderade webbläsare

iCloud.com fungerar bäst med Safari för de senaste versionerna av iOS, iPadOS och macOS, eller på med de senaste versionerna av Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Edge eller Opera för Windows.

Läs mer om systemkraven för iCloud och iCloud.com

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.