Vilka iCloud.com-funktioner är tillgängliga i webbläsaren på enheten

Läs om vilka iCloud.com-funktioner som du kan använda från din webbläsare på din iPad eller en dator, och vilka som finns tillgängliga på din iPhone eller iPod touch.

På din iPad eller dator

När du loggar in på iCloud.com med din iPad, Mac-dator eller Windows-pc får du tillgång till de här funktionerna:

• Bilder
  • iCloud Drive
  • Anteckningar
  • Mail
  • Kalendrar
  • Kontakter
  • Inställningar
  • Påminnelser
  • Pages, Numbers eller Keynote*
  • Hitta min iPhone
  • Hitta mina vänner

Om du inte har en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac kan du ändå använda funktionerna i endast webbaserad åtkomst till iCloud genom att gå till iCloud.com på en dator eller surfplatta.

*Pages, Numbers och Keynote finns endast på datorn. På iPadOS kan dokument, kalkylblad och presentationer endast visas.

På din iPhone eller iPod touch

När du loggar in på iCloud.com med en iPhone eller iPod touch med ditt Apple-ID kan du visa eller hantera Bilder, Anteckningar och Påminnelser samt några av dina kontoinställningar. Du kan också hitta eller låsa enheter med Hitta min iPhone.

Om du loggar in på iCloud.com med din iPhone eller iPod touch kan du komma åt följande funktioner:

• Bilder
  • Anteckningar
  • Påminnelser
  • Hitta min iPhone

Rekommenderade webbläsare

iCloud.com fungerar bäst med Safari för de senaste versionerna av iOS, iPadOS och macOS, eller på med de senaste versionerna av Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Edge eller Opera för Windows.

Läs mer om systemkraven för iCloud och iCloud.com

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.