Använda Radeon Pro Vega II Duo MPX-modulen med din Mac Pro (2019)

Läs om vilka bildskärmskonfigurationer du kan använda med en MPX-modul på en Mac Pro (2019).

Radeon Pro Vega II Duo MPX-modulen innehåller två AMD Radeon Pro Vega II-grafikprocessorer (GPU) med 32 GB HBM2-minne för var och en, fyra Thunderbolt 3-portar och en HDMI 2.0-port. Du kan ansluta bildskärmar och externa enheter till din Mac Pro med Thunderbolt 3-portarna. När du använder Radeon Pro Vega II Duo MPX-modulen med din Mac Pro kan du också ansluta ytterligare bildskärmar med Thunderbolt 3-portarna som finns på ovansidan* och baksidan av din Mac Pro.

Om du använder Boot Camp och installerar ett AMD-grafikkort från tredje part kan du behöva använda andra AMD-drivrutiner i Windows.

Om portar och bussar

No alt supplied for Image

MPX-modulen har två bussar för sina Thunderbolt 3-portar. Anslut en bildskärm per buss om du ansluter två 5K- eller 6K-bildskärmar till Thunderbolt 3-portarna på din MPX-modul.

Om du ansluter en bildskärm till HDMI-porten på din MPX-modul klarar Thunderbolt 3-portarna på buss 0 en ytterligare bildskärm med 4K eller lägre upplösning. Om du behöver en ljudutgång till en bildskärm som är ansluten till HDMI-porten och har andra bildskärmar anslutna med Thunderbolt 3 ska du inte ansluta en bildskärm till Thunderbolt 3-porten bredvid HDMI-porten.

Ansluta bildskärmar till en ensam Radeon Pro Vega II Duo MPX-modul

Du kan ansluta upp till åtta bildskärmar med Thunderbolt 3 i följande konfigurationer:

• Fyra Pro Display XDR-bildskärmar med upplösningar på 6 016 × 3 384 vid 60 Hz anslutna till följande platser: buss 0, buss 1 och Thunderbolt 3-portarna på ovansidan* och baksidan av din Mac Pro. Anslut en bildskärm för varje plats.

• Fyra 5K-bildskärmar med upplösningar på 5 120 × 2 880 vid 60 Hz anslutna till följande platser: buss 0, buss 1 och Thunderbolt 3-portarna på ovansidan* och baksidan av din Mac Pro. Anslut en bildskärm för varje plats.

• Åtta 4K-bildskärmar med upplösningar på 3840 × 2160 vid 60 Hz anslutna till Thunderbolt 3-portarna på ditt grafikkort och din Mac Pro.

Ansluta bildskärmar till två Radeon Pro Vega II Duo MPX-moduler

Du kan ansluta upp till tolv bildskärmar med Thunderbolt 3 i följande konfigurationer:

• Sex Pro Display XDR-bildskärmar med upplösningar på 6 016 × 3 384 vid 60 Hz anslutna till följande platser: buss 0 och buss 1 på varje kort och Thunderbolt 3-portarna på ovansidan* och baksidan av din Mac Pro. Anslut en bildskärm för varje plats.

• Sex 5K-bildskärmar med upplösningar på 5 120 × 2 880 vid 60 Hz anslutna till följande platser: buss 0 och buss 1 på varje kort och Thunderbolt 3-portarna på ovansidan* och baksidan av din Mac Pro. Anslut en bildskärm för varje plats.

• Tolv 4K-bildskärmar med upplösningar på 3 840 × 2 160 vid 60 Hz anslutna till Thunderbolt 3-portarna på din Mac Pro och varje kort.

Infinity Fabric Link är förinstallerat på din MPX-modul och ger möjlighet till upp till fem gånger snabbare dataöverföring mellan grafikprocessorerna. Så länge Infinity Fabric Link-anslutningen finns kan appar med stöd för Infinity Fabric Link använda den:

No alt supplied for Image

Läs mer

*På rackmonterade modeller finns det två Thunderbolt 3-portar på framsidan av Mac Pro-datorn.