Använda Radeon Pro Vega II Duo MPX-modulen med din Mac Pro

Läs om de många olika bildskärmskonfigurationer du kan använda med din MPX-modul på en Mac Pro (2019).

Radeon Pro Vega II Duo MPX-modulen innehåller två AMD Radeon Pro Vega II Duo-grafikprocessorer (GPU), båda med 32 GB HBM2-minne, fyra Thunderbolt 3-portar och en HDMI 2.0-port. Du kan ansluta bildskärmar och externa enheter till din Mac Pro med Thunderbolt 3-portarna. När du använder Radeon Pro Vega II Duo MPX-modulen med din Mac Pro kan du också ansluta ytterligare bildskärmar med Thunderbolt 3-portarna som finns på ovansidan och baksidan av din Mac Pro.

Om du använder Boot Camp och installerar ett AMD-grafikkort från tredje part kan du behöva använda andra drivrutiner från AMD i Windows.

Om portar och bussar

MPX-modulen har två bussar för sina Thunderbolt 3-portar. Anslut en bildskärm per buss om du ansluter två 5K- eller 6K-bildskärmar till Thunderbolt 3-portarna på din MPX-modul.

Om du ansluter en bildskärm till HDMI-porten på din MPX-modul klarar Thunderbolt 3-portarna på buss 0 en ytterligare bildskärm med 4K eller lägre upplösning. Om du behöver en ljudutgång till en bildskärm som är ansluten till HDMI-porten och har andra bildskärmar anslutna med Thunderbolt 3 ska du inte ansluta en bildskärm till Thunderbolt 3-porten bredvid HDMI-porten.

Ansluta bildskärmar till en ensam Radeon Pro Vega II Duo MPX-modul

Du kan ansluta upp till åtta bildskärmar med Thunderbolt 3 i följande konfigurationer:

• Två Pro Display XDR-enheter med upplösningar på 6016 × 3384 vid 60 Hz anslutna till buss 0 och buss 1 och två 5K-bildskärmar med upplösningar på 5120 × 2880 vid 60 Hz anslutna till Thunderbolt 3-portarna på ovansidan och baksidan av din Mac Pro.
  • Fyra 5K-bildskärmar med upplösningar på 5120 × 2880 vid 60 Hz anslutna till följande platser: bus 0 och bus 1 och Thunderbolt 3-portarna på ovansidan och baksidan av din Mac Pro. Anslut en bildskärm för varje plats.
  • Åtta 4K-bildskärmar med upplösningar på 3840 × 2160 vid 60 Hz anslutna till Thunderbolt 3-portarna på ditt grafikkort och din Mac Pro.

Ansluta bildskärmar till två Radeon Pro Vega II Duo MPX-moduler

Du kan ansluta upp till tolv bildskärmar med Thunderbolt 3 i följande konfigurationer:

• Fyra Pro Display XDR-enheter med upplösningar på 6016 × 3384 vid 60 Hz anslutna till buss 0 på varje kort och buss 1 på varje kort samt två 5K-bildskärmar anslutna till Thunderbolt 3-portarna på ovansidan och baksidan av din Mac Pro. Anslut en bildskärm för varje plats.
  • Sex 5K-bildskärmar med upplösningar på 5120 × 2880 vid 60 Hz anslutna till följande platser: buss 0 och buss 1 på varje kort och Thunderbolt 3-portarna på ovansidan och baksidan av din Mac Pro. Anslut en bildskärm för varje plats.
  • Tolv 4K-bildskärmar med upplösningar på 3840 × 2160 vid 60 Hz anslutna till Thunderbolt 3-portarna på din Mac Pro och varje kort.

Infinity Fabric Link är förinstallerat på din MPX-modul och ger möjlighet till upp till fem gånger snabbare dataövergöring mellan grafikprocessorerna. Så länge Infinity Fabric Link-anslutningen finns kan appar med stöd för Infinity Fabric Link använda den: