Byt bibliotek med appen Musik eller Apple TV-appen i macOS Catalina

Lär dig hur du uppgraderar, använder och växlar mellan flera mediebibliotek i macOS Catalina.

Uppgradera ditt iTunes-bibliotek i macOS Catalina

När du öppnar Apple Music-appen eller Apple TV-appen för första gången i macOS Catalina uppgraderas ditt iTunes-bibliotek så att du kan använda det med de nya apparna. Om du har flera iTunes-bibliotek måste du uppgradera varje bibliotek innan du kan använda och växla mellan dem i macOS Catalina.

Byt till ett annat iTunes-bibliotek

1. Håll ner alternativknappen och öppna sedan appen Musik eller Apple TV-appen.
  2. Klicka på Välj bibliotek i fönstret som visas.
  3. Välj ett bibliotek och klicka sedan på Välj.

Läs mer om vad som händer när du uppgraderar ett annat iTunes-bibliotek.