Om din externa enhet inte känns igen av din MacBook Pro (13 tum, 2019, två Thunderbolt 3-portar)

Din Mac kanske inte känner igen en extern enhet om den kräver mer ström än din Mac kan ge.

Om du försöker ansluta en extern enhet till din MacBook Pro (13 tum, 2019, två Thunderbolt 3-portar) och den inte känns igen kanske enheten försöker använda för mycket ström från Mac-datorn och kanske inte är kompatibel med strömspecifikationerna för Thunderbolt 3 (usb-C). Mac-datorer ansluter till externa enheter, till exempel externa hårddiskar, som är kompatibla med den USB-specifikation som stöds av Thunderbolt 3 (usb-C).

Försök använda en USB-hubb, Thunderbolt 3 (usb-C)-hubb eller en strömadapter

Om din externa enhet behöver mer ström än Mac-datorn kan ge försöker du ansluta enheten till en strömförsörjd USB- eller Thunderbolt 3 (usb-C)-hubb, eller försöker ansluta den externa enheten till sin strömadapter. Försök sedan ansluta hubben eller den externa enheten till din Mac.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.