Om en knapp eller ett reglage inte fungerar på din iPhone eller iPad

Om en knapp eller ett reglage inte fungerar på din iPhone eller iPad kan följande steg lösa problemet. Om de inte gör det måste du beställa reparation.

1. Ta bort alla skyddsfilmer eller skal som kan vara i vägen för knappen eller reglaget.
  2. Kontrollera om det finns smuts eller skräp runt knappen eller reglaget och rengör med en mjuk trasa.
  3. Starta om enheten.

Om knappen eller reglaget fortfarande inte fungerar, har skadats eller bara fungerar ibland kan du beställa reparation: