Överföra data från en tidigare iOS-enhet till din nya iPhone, iPad eller iPod touch med iCloud

Överför din personliga information och köpt innehåll till din nya enhet från den gamla enhetens iCloud-säkerhetskopia.

skärm som visar alternativ för återskapning

Så här överför du iCloud-säkerhetskopian till den nya enheten

1. Slå på den nya enheten. Nu bör en välkomstskärm visas. Om du redan har ställt in din nya enhet måste den raderas innan du går vidare med de här stegen.*
  2. Följ anvisningarna tills wifi-skärmen visas.
  3. Anslut genom att trycka på ett wifi-nätverk. Följ anvisningarna tills skärmen Appar och data visas och tryck sedan på Återskapa från iCloud-säkerhetskopia.
  4. Logga in på iCloud med ditt Apple-ID och lösenord.
  5. Välj en säkerhetskopia när du tillfrågas. Kontrollera att det är rätt kopia genom att titta på datumet och storleken. Här kan du läsa vad du ska göra om du ombeds att uppdatera till en nyare version av iOS.
  6. Om du har köpt iTunes- eller App Store-innehåll med flera Apple-ID:n blir du ombedd att logga in på vart och ett. Om du inte kommer ihåg lösenorden kan du hoppa över det här steget genom att trycka på Har du inget Apple-ID eller har du glömt det?
  7. Låt enheten vara ansluten och vänta tills återskapandet är klart. Utför sedan resten av inställningsstegen som visas på skärmen. Låt om möjligt enheten vara ansluten till wifi och till ett eluttag efter inställningen. Då hämtas dina bilder, musik och appar som lagras på iCloud automatiskt tillbaka till enheten.

* Om du vill rensa enheten trycker du på Inställningar > Allmänt > Nollställ > Radera allt innehåll och inst. Då raderas alla data på enheten. När du har raderat enheten startar den om och välkomstskärmen visas.