Hämta och strömma tv-program och filmer från kanaler på Apple TV+ och Apple TV

Läs mer om att hämta och strömma innehåll från prenumerationer i Apple TV-appen.

Hämta ett tv-program eller en film

Om du prenumererar på Apple TV+ eller en Apple TV-kanal kan du hämta tv-program och filmer som ingår i din prenumeration på iPhone, iPad, iPod touch och Mac.

1. Öppna Apple TV-appen på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.
  2. Öppna kanalens sida. Du kan också söka efter en film eller ett tv-program.
  3. Tryck eller klicka på hämtningsknappen  bredvid tv-programmet eller filmen.

Öppna fliken Bibliotek och tryck eller klicka på Hämtat, så kan du visa och spela upp dina hämtade filer.

Du kan inte hämta innehåll från Apple TV-appen på Apple TV, smarta tv-apparater, streamingenheter och tv.apple.com.

Begränsning för hämtning

För de flesta Apple TV-kanaler är hämtningar tillgängliga i upp till 30 dagar innan de löper ut. För några kanaler kan de löpa ut tidigare.

Vissa Apple TV-kanaler kanske har gränser för hur många titlar som kan hämtas samtidigt och hur många enheter du kan hämta innehåll till. Apple TV-appen meddelar dig om du når gränsen. Du måste radera tidigare hämtade tv-avsnitt eller filmer på en av dina (eller din familjs) enheter innan du kan hämta annat från kanalen.

Begränsning för streaming på flera enheter

• Apple TV+: Med en prenumeration kan du titta på upp till 6 strömmar samtidigt. Om du har en studentprenumeration på Apple Music där Apple TV+ ingår under en begränsad tid kan du bara strömma Apple TV+ på en enhet i taget.
  • Apple TV-kanaler: Med en prenumeration kan du titta på upp till 3 strömmar samtidigt. Vissa kanaler kan tillåta fler än 3 strömmar samtidigt.

Läs mer

Apple TV-appen, Apple TV-kanaler, Apple TV+ och butikstillgänglighet kan variera i olika länder eller regioner. Se vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.