Få LED-blixtvarningar på din iPhone eller iPad

LED-blixten bredvid kameralinsen på baksidan av din iPhone eller iPad kan blinka när din enhet är låst och du får ett meddelande. Detta kan vara användbart för alla som kan missa hörbara varningar.

Så här slår du på LED-blixt vid varningar

1. Öppna appen Inställningar, tryck på Hjälpmedel och tryck sedan på Ljud/bild.

2. Slå på LED-blixt vid varningar.

Ingen bildtext för denna bild

För att förhindra att LED blinkar när din iPhone eller iPad* är i tyst läge, stänger du av Blinka om ljud är av.

LED-blixt vid varningar fungerar endast när din enhet är låst.

*LED-blixt för varningar är tillgängligt för iPad Pro (9,7 tum), iPad Pro (10,5 tum), iPad Pro 12,9 tum (2:a generationen) och senare, iPad Pro 11 tum (alla modeller) och iPad mini (6:e generationen).