Om kompatibilitet med iWork '09 i macOS

Läs om ändringarna som kommer till macOS och hur du uppdaterar din iWork-appar.

Som en del i den kommande övergången till 64-bitarsteknik i macOS kan du med start från macOS Catalina 10.15 få en varning om att programmen inte är kompatibla med framtida versioner av macOS när du öppnar iWork '09-versioner av Pages, Numbers och Keynote.

Uppdatera till de senaste versionerna av Pages, Numbers och Keynote för att fortsätta använda dina iWork-dokument i macOS Catalina. De nya versionerna av iWork för Mac kan öppna alla dokument som har skapats i tidigare versioner av iWork. När du öppnar äldre iWork-filer i nyare versioner av Pages, Numbers och Keynote kommer du bli meddelad om det görs några ändringar till dina dokument.

Uppdatera dina program

Du kan hämta de senaste versionerna av Pages, Numbers och Keynote i macOS High Sierra eller senare: