Om kompatibilitet med iWork 09 i macOS

Läs om ändringarna i macOS och hur du uppdaterar dina iWork-appar.

Som en del i övergången till 64-bitarsteknik i macOS kan du med start från macOS Catalina 10.15 få en varning om att programmen inte är kompatibla med framtida versioner av macOS när du öppnar iWork 09-versioner av Pages, Numbers och Keynote.

Uppdatera till de senaste versionerna av Pages, Numbers och Keynote för att fortsätta använda dina iWork-dokument i macOS Catalina. De nya versionerna av iWork för Mac kan öppna alla dokument som har skapats i tidigare versioner av iWork. När du öppnar äldre iWork-filer i nyare versioner av Pages, Numbers och Keynote kommer du bli meddelad om det görs några ändringar till dina dokument.

Uppdatera dina program

Du kan hämta de senaste versionerna av Pages, Numbers och Keynote i macOS Mojave eller senare:

Ta bort äldre appar

Om du har uppgraderat till macOS Catalina 10.15 och hämtat den senaste versionen av Page, Numbers och Keynote kan du ta bort de äldre versionerna:

1. Klicka på Finder och välj sedan Gå > Program.
  2. Välj mappen iWork 09 och välj sedan Arkiv > Flytta till papperskorgen.
  3. Ange lösenordet om du uppmanas till det och klicka på OK.