Prenumerera på Apple TV-kanaler i Apple TV-appen

Med Apple TV-appen kan du prenumerera på bara de kanaler som du vill ha, utan att hämta några appar. Du kan titta på innehåll som ingår i dina prenumerationen direkt i Apple TV-appen – på begäran1 och på alla dina enheter.

Sök efter en kanal i Apple TV-appen om du vill se filmer, tv-program och annat innehåll som man kan titta på med en prenumeration. Prissättningen varierar beroende på kanal. Innan du bekräftar prenumerationen får du se information om provperiod, månadskostnad och förnyelsevillkor.

Tillgången till Apple TV-appen och Apple TV-kanaler kan variera beroende på land eller region. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land eller i din region.

Detta behöver du

Kontrollera att du har en av följande enheter:

Hitta Apple TV-kanaler

På din iPhone, iPad eller iPod touch: öppna Apple TV-appen och tryck sedan på Titta nu längst ned på skärmen. På din Apple TV eller kompatibla smart-tv: öppna Apple TV-appen och välj sedan Titta nu högst upp på skärmen.

Rulla ned till Prova Apple TV-kanaler eller gå till Sök för att hitta en specifik kanal.

Tillgången till Apple TV-appen och Apple TV-kanaler kan variera beroende på land eller region. Vissa kanaler kanske inte är tillgängliga i alla länder eller regioner.

Prenumerera eller inled en kostnadsfri provperiod

Välj en kanal som du vill prenumerera på eller börja på kostnadsfri provperiod. Kostnaden dras från ditt Apple-ID när provperioden är slut.2

Om du använder Familjedelning och någon i din familjegrupp prenumererar på en Apple TV-kanal visas ett meddelande om att du redan har tillgång till kanalen.

Logga in med ditt Apple-ID

Du kan behöva ange ditt Apple-ID och lösenord. Kontrollera att du loggar in med det Apple-ID som du använder för köp i App Store och iTunes Store.

Följ anvisningarna för att skapa ett Apple-ID om du inte har ett. Om du har glömt ditt Apple-ID eller inte är säker på om du har ett kan du läsa mer om vad du ska göra.

Om en verifieringskod efterfrågas har du tvåfaktorsautentisering på ditt Apple-ID. Läs om tvåfaktorsautentisering och vad du kan göra om du fortfarande inte kan logga in.

Bekräfta din faktureringsinformation

Du kanske blir ombedd att bekräfta din faktureringsinformation och kan behöva lägga till en giltig betalningsmetod.2

Godkänn användarvillkoren om du uppmanas göra det.

Titta på alla dina enheter, online eller offline

Du kan streama innehåll3 som ingår i din kanalprenumeration i Apple TV-appen utan att behöva hämta någon app. Du kommer åt din prenumeration på alla enheter som är inloggade på TV-appen med ditt Apple-ID.

Om du är med i en familjedelningsgrupp kan din familj strömma innehåll från alla kanaler på upp till 3 enheter samtidigt.Vissa kanaler kanske tillåter att du streamar på fler än 3 kanaler samtidigt. Läs mer om att dela inköp med Familjedelning.

Utöver att titta på din prenumeration i Apple TV-appen kan det hända att du kan logga in på kanalens webbplats eller app med samma Apple-ID som du använder för att titta på innehåll i Apple TV-appen.

Hämta innehåll från en kanal

Du kan hämta utvalda tv-program och filmer från en kanal i Apple TV-appen att titta på offline på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Öppna kanalens sida i Apple TV-appen på din iOS-enhet eller sök efter en film eller ett tv-program som du vill hämta. Tryck sedan på bredvid ett avsnitt eller en film.

På fliken Bibliotek och tryck på Hämtat kan du visa och spela upp dina hämtade filer.

Läs mer

1. Du kan titta på allt innehåll på begäran och utan reklam. En del on-demand-utbud från CBS kan innehålla reklamavbrott. Vissa kanaler kanske tillåter att du streamar direktsänd tv som kan innehålla reklam. Kanaler som gör det möjligt för dig att titta på live-TV i Apple TV-appen kan kräva att Platstjänster är påslaget för din enhet.
  2. Du kan betala din Apple TV-kanalprenumeration med ett Apple-ID-saldo, men ditt Apple-ID måste ha ett tillräckligt stort saldo för att täcka den första förnyelsen. Läs om hur du löser in App Store- och iTunes-presentkort mot saldo eller sätter in pengar på ditt Apple-ID.
  3. Det kan hända att du inte kan streama innehåll från vissa kanaler när du befinner dig utomlands. Hämta de filmer eller tv-program du vill titta på innan du lämnar ditt land eller din region.