Prenumerera på Apple TV-kanaler i Apple TV-appen

Med Apple TV-appen kan du prenumerera på bara de kanaler som du vill ha, utan att hämta några appar. Du kan titta på innehåll som ingår i dina prenumerationen direkt i Apple TV-appen – på begäran1 och på alla dina enheter.

Sök efter en kanal i Apple TV-appen om du vill se filmer, tv-program och annat innehåll som man kan titta på med en prenumeration. Prissättningen varierar beroende på kanal. Innan du bekräftar prenumerationen får du se information om provperiod, månadskostnad och förnyelsevillkor. Förutom att prenumerera på Apple TV-kanaler kan du prenumerera på Apple TV+ för att titta på originalinnehåll från världens mest kreativa begåvningar inom film och tv.

Öppna Apple TV-appen och prenumerera nu

Tillgången till Apple TV-appen och Apple TV-kanaler kan variera beroende på land eller region. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land eller i din region.

Prenumerera på Apple TV-kanaler

1. Öppna Apple TV-appen.
  2. Öppna Titta nu.
  3. Rulla nedåt till Kanaler.
  4. Hitta en kanal och öppna den.
  5. Välj knappen Prenumerera eller Prova gratis.
  6. Ange ditt Apple-ID och lösenord för att köpa en prenumeration på kanalen. Har du glömt ditt Apple-ID?

Titta på Apple TV-kanaler i Apple TV-appen

1. Öppna Apple TV-appen.
  2. Öppna Titta nu.
  3. Rulla nedåt till Mina kanaler.
  4. Öppna kanalen för att streama innehåll2 som ingår i din kanalprenumeration i Apple TV-appen utan att ladda ned kanalens app.
  • Du får åtkomst till din prenumeration på alla enheter som är inloggade på Apple TV-appen med ditt Apple-ID.
  • Om du är med i en familjedelningsgrupp kan familjen streama innehåll från alla kanaler på upp till tre enheter samtidigt.Vissa kanaler kan tillåta att du streamar på fler än tre kanaler samtidigt. Läs mer om streaminggränser på flera enheter.
  • Utöver att titta på din prenumeration i Apple TV-appen kan det hända att du kan logga in på kanalens webbplats eller app med samma Apple-ID som du använder för att titta på innehåll i Apple TV-appen.
  • Det går att ladda ned innehåll från kanaler som du prenumererar på i Apple TV-appen.
  1. Du kan titta på allt innehåll på begäran och utan reklam. Vissa enheter som stöder Apple TV-appen erbjuder kanske inte Apple TV-kanaler. Utvalda program på begäran från vissa kanaler kan innehålla reklamavbrott. Vissa kanaler kanske tillåter att du strömmar direktsänd tv som kan innehålla reklam. Kanaler som gör det möjligt för dig att titta på live-tv i Apple TV-appen kan kräva att Platstjänster är påslaget för din enhet.
  2. Det kan hända att du inte kan streama innehåll från vissa kanaler när du befinner dig utomlands. Hämta de filmer eller tv-program du vill titta på innan du lämnar ditt land eller din region.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.