Om din vänstra eller högra AirPod inte fungerar

Läs om vad du ska göra om din vänstra eller högra AirPod-hörlur inte spelar upp ljud.

Om inget ljud hörs i en AirPod-hörlur

1. Se till att laddningsetuiet är fulladdat.
  2. Placera båda dina AirPods i laddningsetuiet och låt dem ladda i 30 sekunder.
  3. Öppna laddningsetuiet i närheten av din iPhone eller iPad.
    AirPods och laddningsetui
  4. Kontrollera laddningsstatusen på din iPhone eller iPad för att försäkra dig om att båda dina AirPods laddas .
    Laddningsstatus för AirPods-hörlurar på din iPhone-skärm
  5. Sätt båda dina AirPods i öronen.
  6. Spela upp ljud för att testa båda AirPods-hörlurarna.
  7. Om en AirPod-hörlur fortfarande inte fungerar nollställer du dina AirPods eller så kontaktar du Apples-supporten.

Om det är låg volym i en AirPod-hörlur

Om din vänstra eller högra AirPod-hörlur inte spelar upp något ljud eller om volymen är för låg följer du dessa steg:

1. Kontrollera mikrofonen och högtalarnätet på båda dina AirPods.
    mikrofon och högtalare på en AirPod-hörlur
  2. Om du ser något skräp  rengör du dina AirPods enligt riktlinjerna i den här artikeln och ser om det löser problemet.
  3. Gå till Inställningar > Hjälpmedel > Ljud/bild > Balans och se till att balansen är inställd på mitten.