Om din vänstra eller högra AirPod inte fungerar

Läs om vad du kan göra om din vänstra eller högra AirPod (1:a eller 2:a generationen) inte spelar upp ljud.

1. Sätt båda AirPods i laddningsfodralet.
  2. Kontrollera att båda AirPods laddas. Läs om vad du kan göra om dina AirPods eller fodralet inte laddas.
  3. Stäng locket och vänta 30 sekunder.
  4. Testa båda AirPods.

Om någon av dina AirPods fortfarande inte fungerar nollställer du dem:

1. Gå till Inställningar > Bluetooth på iOS-enheten.
  2. Tryck på i-symbolen informationssymbolen bredvid dina AirPods.
  3. Tryck på Glöm den här enheten och tryck sedan för att bekräfta.
  4. Lägg AirPods i fodralet och stäng locket.
  5. Vänta 30 sekunder och öppna sedan locket.
  6. Tryck och håll ned inställningsknappen tills statuslampan blinkar gult ett par gånger och sedan blinkar vitt kontinuerligt.
  7. Anslut dina AirPods igen genom att placera dem nära enheten. Följ anvisningarna på enhetens skärm.

Du kan även behöva rengöra dina AirPods. Om du fortfarande behöver hjälp kan du kontakta Apple-supporten.