Om din vänstra eller högra AirPod inte fungerar

Läs om vad du kan göra om din vänstra eller högra AirPod inte spelar upp ljud.

Först placerar du båda AirPods i ditt laddningsfodral och ser till att båda AirPods laddar. Läs om vad du kan göra om dina AirPods eller fodralet inte laddas. Om en AirPod fortfarande inte fungerar följer du dessa steg för att återställa dina AirPods:

1. Gå till Inställningar > Bluetooth på iOS-enheten.
  2. Tryck på i-symbolen informationssymbolen bredvid dina AirPods.
  3. Tryck på Glöm den här enheten och tryck sedan för att bekräfta.
  4. Sätt båda AirPods i laddningsfodralet. Stäng locket, vänta 30 sekunder och öppna det sedan igen.
  5. Håll in inställningsknappen i några sekunder tills statuslampan blinkar vitt.
  6. Återanslut till dina AirPods genom att placera dem nära din enhet och öppna locket. Följ stegen på enhetens skärm.
  7. Testa båda AirPods.

Om det är nödvändigt kan du kontrollera nätet vid högtalaren och mikrofonen på varje AirPod. rengör dina AirPods om du ser något skräp på dem och se om det löser problemet.

Om du fortfarande behöver hjälp kan du kontakta Apple-supporten.