Så här ändrar du Siri-volymen

Ändra hur högt, eller lågt, Siri pratar på din iPhone, Apple Watch, HomePod eller Mac.

Ändra Siri-volymen på din iPhone

När Siri pratar trycker du på volymknapparna på sidan av din iPhone.

Om du använder hörlurar justerar du volymen från din iPhone.

Ändra Siri-volymen på din Apple Watch

1. Öppna appen Inställningar på din Apple Watch.
  2. Tryck på Allmänt > Siri.
  3. Rulla ned till Röstvolym – Högtalare.
  4. Tryck på volymkontrollerna. Eller tryck på reglaget och vrid sedan på Digital Crown.

Ändra Siri-volymen på din HomePod

När Siri pratar trycker du på - eller + på din HomePod.

Ändra Siri-volymen på din Mac

När Siri pratar trycker du på volymkontrollen  i menyfältet och drar sedan reglaget för att justera volymen.

Om du använder hörlurar justerar du volymen från din Mac.