Så här ändrar du Siri-volymen

Ändra hur högt eller tyst Siri pratar på din iPhone, Apple Watch, Mac eller HomePod.

iOS-skärmavbild på volymreglaget och Siri som säger att medier kommer att spela högre.

Ändra Siri-volymen på din iPhone

Du kan be Siri att ändra volyminställningarna. Säg bara ”Hej Siri, prata högre” eller ”Hej Siri, prata tystare”.

Om du vill ändra volymen när Siri pratar eller när du använder hörlurar trycker du på volymknapparna på sidan av din iPhone.

Om du inte hör Siri kan du behöva aktivera ringläge

watchOS-skärmavbild på Röstvolym – Högtalare

Ändra Siri-volymen på din Apple Watch

Lyft handleden och tala in i din Apple Watch. Säg bara ”Hej Siri, prata högre” eller ”Hej Siri, prata tystare”.

Du kan också ändra volymen i Inställningar:

1. Öppna appen Inställningar på din Apple Watch.
  2. Tryck på Siri.
  3. Rulla ned till Röstvolym – Högtalare.
  4. Tryck på volymkontrollerna. Eller tryck på reglaget och vrid sedan på Digital Crown.

macOS-skärmavbild på volymmenyn på Mac.

Ändra Siri-volymen på din Mac

När Siri pratar klickar du på volymkontrollen  i menyfältet och drar sedan reglaget för att justera volymen. Du kan också använda volymknapparna på tangentbordet.

Om du använder hörlurar justerar du volymen från din Mac.

Ändra Siri-volymen på din HomePod

Du kan be Siri att tala högre, tystare eller med en viss volym. Säg Hej Siri och sedan något i stil med:

• ”Prata högre.”
  • ”Prata alltid tystare.”
  • ”Ställ in volymen på sextio procent.”

HomePod justerar automatiskt Siris svarsvolym baserat på ljudnivån i rummet, avståndet från HomePod och hur högt du pratar med Siri. Du kan slå på eller av automatisk volym genom att säga ”Hej Siri, sätt på automatisk Siri volym” eller ”Hej Siri, stäng av automatisk Siri volym”.