Så här nollställer du dina AirPods och AirPods Pro

Du kan behöva nollställa dina AirPods om de inte kan laddas eller för att åtgärda ett annat problem.

1. Sätt dina AirPods i laddningsetuiet och stäng locket.

2. Vänta i 30 sekunder.

3. Öppna locket på laddningsetuiet och stoppa dina AirPods i öronen.

4. Gå till Inställningar > Bluetooth. Eller gå till Inställningar > [dina AirPods].

• Om dina AirPods visas där som anslutna trycker du på knappen Mer infoIngen bildtext för denna bild bredvid dina AirPods och sedan på Glöm den här enheten och slutligen trycker du igen för att bekräfta.

• Om dina AirPods inte visas där fortsätter du till nästa steg.

5. Lägg dina AirPods i laddningsetuiet och håll locket öppet.

6. Håll in inställningsknappen på etuiets baksida i cirka 15 sekunder tills statuslampan på framsidan av etuiet blinkar gult och sedan vitt.*

Laddningsetuin för AirPods
  7. Anslut dina AirPods igen: Lägg dina AirPods i laddningsetuiet och placera dem i närheten av din iPhone eller iPad med locket öppet. Följ anvisningarna på enhetens skärm.

AirPods kan kopplas till ett Apple-ID. Om du vill använda AirPods (3:e generationen) eller AirPods Pro (1:a eller 2:a generationen) som någon annan har använt måste hen först ta bort AirPods från sitt Apple-ID.

*När du nollställer dina AirPods nollställs även AirPods-inställningarna. Du kan ändra inställningarna igen.