Skicka bilder på din iPhone eller iPad med Meddelanden

Läs om olika sätt att dela bilder och videor via Meddelanden på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Du kan skicka bilder och videor i appen Bilder eller Meddelanden.

Så här delar du bilder och videor från appen Bilder

1. Öppna appen Bilder och tryck på fliken Bibliotek.
  2. Tryck på Välj och tryck sedan på alla bilder eller videor som du vill dela.
  3. Tryck på knappen Dela .
  4. Tryck på Alternativ längst upp på delningssidan och välj hur du vill skicka dem.*
  5. Tryck på Klar och sedan på Meddelanden.
  6. Lägg till kontakten.
  7. Tryck på knappen Skicka .

* Du kan välja att skicka objekten som enskilda bilder eller som en iCloud-länk, eller så kan du välja Automatiskt för att låta appen avgöra det bästa formatet. När du skickar en iCloud-länk ser dina mottagare en av bilderna du delat samt en iCloud-länk som de kan trycka på för att visa resten. Precis som enskilda bilder kan den här länken delas.

Så här delar du bilder och videor från appen Meddelanden

1. Öppna appen Meddelanden.
  2. Tryck på en konversation eller på knappen Skapa .
  3. Tryck på knappen Bilder . Om knappen Bilder inte visas trycker du på knappen iMessage  för att öppna applådan.
  4. Tryck på alla bilder och videor som du vill dela.
  5. Lägg till kontakten.
  6. Tryck på knappen Skicka .

Andra sätt att dela

• När du trycker på knappen Dela  i appen Bilder kan du välja andra sätt att dela, bland annat Mail, AirDrop och appar från tredje part.
  • Delningsförslag påminner dig om tidigare händelser och gör att du enkelt kan dela dem under en begränsad tid.
  • Om du vill ha en plats att dela bilder på mer kontinuerligt, eller om du vill kontrollera vem som kan se dina delade bilder, kan du prova Delade album.