Skicka bilder på din iPhone eller iPad med Meddelanden

Lär dig de olika sätt som du kan dela bilder och videor via appen Meddelanden på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Du kan skicka bilder och videor från ditt bildbibliotek på två sätt: i appen Bilder eller i appen Meddelanden.

Så här delar du bilder och videor från appen Bilder

1. Öppna appen Bilder.
  2. Tryck på Välj och tryck sedan på alla bilder eller videor du vill dela.
  3. Tryck på knappen Dela  och tryck sedan på Meddelande. Om du väljer upp till tre objekt visas de i ett nytt meddelande. Om du väljer fyra eller fler objekt visas en iCloud-länk i meddelandet.*
  4. Lägg till mottagare i Till-fältet och lägg till en kommentar om du vill.
  5. Tryck på knappen Skicka .

* Dina mottagare ser ett av de objekt du delade samt en iCloud-länk som de kan trycka på för att visa resten. Precis som individuella bilder kan den här länken delas. Om du vill skicka fyra eller fler objekt individuellt i meddelandet öppnar du appen Meddelanden med hjälp av stegen nedan.

Så här delar du bilder och videor från appen Meddelanden

1. Öppna appen Meddelanden.
  2. Tryck på en konversation eller tryck på knappen Nytt meddelande .
  3. Tryck på knappen Bilder . Om knappen Bilder inte visas trycker du på knappen iMessage  för att öppna applådan.
  4. Tryck på alla bilder och videor du vill dela. Svep åt vänster för att se senaste objekt. Objekten läggs till i meddelandet när du väljer dem.
  5. Lägg till mottagare i Till-fältet om det är ett nytt meddelande, och lägg till en kommentar om du vill.
  6. Tryck på knappen Skicka .

Andra sätt att dela

• När du trycker på knappen Dela  i Bilder kan du välja andra sätt att dela, inklusive Mail, AirDrop och appar från tredje part.
  • Med Delningsförslag kan du komma ihåg tidigare händelser och enkelt dela dem under en begränsad tid.
  • Om du vill skapa ett utrymme för kontinuerlig samarbetsbaserad bilddelning eller vill kontrollera vem som kan se dina delade bilder kan du prova delade album.