Använda Universal Clipboard för att kopiera och klistra in mellan dina Apple-enheter

Med Universal Clipboard kan du kopiera innehåll som text, bilder, foton och videor på en Apple-enhet och sedan klistra in innehållet på en annan Apple-enhet.

En iPhone som visar en bild där alternativet Kopiera markerat, bredvid en MacBook med ett öppet Pages-visas som innehåller samma bild-

Ställa in Universal Clipboard

Använd Universal med en valfri Mac, iPhone, iPad eller iPod touch som uppfyller Synkad-systemkraven. Det fungerar när dina enheter är nära varandra och konfigurerade på följande sätt:

Så här aktiverar du Handoff på dina enheter:

• På din Mac-dator: Välj Apple-menyn () > Systeminställningar och klicka på Allmänt. Välj ”Tillåt Handoff mellan denna Mac och dina iCloud-enheter”.
  • På din iPhone, iPad och iPod touch: Gå till Inställningar > Allmänt > Handoff och aktivera Handoff.

Använda Universal Clipboard

1. Kopiera texten, bilden eller annat innehåll på vanligt sätt på den ena enheten.
    Du kan även använda Universal Clipboard för att kopiera hela filer från en Mac till en annan. Varje Mac-dator kräver macOS High Sierra eller senare.
  2. Innehållet läggs automatiskt till i Urklipp på den andra närliggande enheten. Det ligger där en kort stund, eller tills du ersätter det genom att kopiera något annat på en av enheterna.
  3. Klistra in innehållet på vanligt sätt på den andra enheten.