Använda Universella urklipp för att kopiera och klistra in mellan dina Apple-enheter

Med Universella urklipp kan du kopiera innehåll som text, bilder, foton och videor på en Apple-enhet och sedan klistra in innehållet på en annan Apple-enhet.

Ingen bildtext för den här bilden

Ställa in Universella urklipp

Använd Universella urklipp med valfri Mac, iPhone, iPad eller Apple Vision Pro som uppfyller systemkraven för Kontinuitet. Det fungerar när dina enheter är nära varandra och konfigurerade på följande sätt:

• Varje enhet är inloggad med samma Apple-ID.

• Varje enhet har Bluetooth och Wi-Fi påslaget.

• Varje enhet har Handoff påslagen (den är på som standard):

• iPhone eller iPad: Gå till Inställningar > Allmänt > AirPlay och Handoff och slå sedan på Handoff.

• Mac: Välj Apple-menyn  > Systeminställningar, klicka på Allmänt i sidofältet och klicka sedan på AirDrop och Handoff till höger. Aktivera ”Tillåt Handoff mellan denna Mac och dina iCloud-enheter”.

• Apple Vision Pro: Gå till Inställningar > Allmänt > Handoff och aktivera sedan Handoff.

Använda Universella urklipp

1. Kopiera texten, bilden, filen eller annat innehåll på vanligt sätt på den ena enheten.

2. Innehållet läggs automatiskt till i Urklipp på den andra närliggande enheten. Det ligger där en kort stund, eller tills du ersätter det genom att kopiera något annat på en av enheterna.

3. Klistra in innehållet på vanligt sätt på den andra enheten.