Ställa in Apple TV-appen på din smart-tv

Köp eller hyr filmer, hitta dina favoritprogram och prenumerera bara på de kanaler som du vill titta på. Med Apple TV-appen på din smart-tv hittar du mer av sådant du gillar. Du kan dessutom se allt på samma ställe.

Innan du börjar

• Kontrollera att din smart-tv har stöd för Apple TV-appen. Du kontrollerar det genom att öppna appavsnittet på din smart-tv och söka efter Apple TV-appen. Du kan också söka efter Apple TV-appen i appbutiken för din smart-tv för att se om den är tillgänglig. Kontakta tillverkaren för att fråga om din smart-tv har stöd för Apple TV-appen om du inte ser den.
  • Ha ditt Apple-ID och lösenord redo.Om du inte har ett Apple-ID kan du skapa ett. Du måste ha ett Apple-ID om du vill använda Apple TV-appen.

Ställa in Apple TV-appen

1. Öppna Apple TV-appen och välj Börja titta.
  2. Gå till Inställningar > Konton > Logga in.
  3. Därifrån kan du logga in med ditt Apple-ID och slutföra inställningarna på två sätt:
    • Logga in på mobil enhet: Läs av QR-koden på tv-skärmen med kameran på din mobil. Följ sedan anvisningarna på din mobila enhet för att logga in med ditt Apple-ID och slutföra inställningarna.
    • Logga in på denna tv: Använd fjärrkontrollen som medföljde din tv för att logga in med ditt Apple-ID manuellt och slutföra inställningarna.

Öppna Inställningar > Konton för att lägga till ytterligare Apple-ID:n för inköp av innehåll.

Använda Apple TV-appen

Bläddra bland innehåll du kan köpa eller hyra, upptäck något nytt och prenumerera på tv-kanaler – allt i Apple TV-appen.

Hitta dina favoriter i Apple TV-appen

Hitta film- och programförslag som valts ut just för dig, särskilda urval baserat på allt du gillar att titta på och upptäck mer av sådant du gillar.

Köp filmer och tv-program

Bläddra bland kategorier för att hitta filmer och tv-program som du kan köpa hitta filmer som du kan hyra och titta på dem på valfri Apple-enhet med Apple TV-appen.

Prenumerera på Apple TV-kanaler

Prenumerera bara på de kanaler som du tittar på, utan att hämta några appar, och titta på innehåll från de kanalerna i Apple TV-appen.

Tillgänglighet i butik och funktioner kan variera beroende på land eller region. Se vad du kan köpa i ditt land eller din region.

Återställa Apple TV-appen

Du ka återställa Apple TV-appen till ursprungsinställningarna, ta bort all personlig information och logga ut från alla konton. Du behöver bara öppna Inställningar > Återställ.

Du måste ställa in Apple TV-appen igen om du vill använda den.

Om du är inloggad på en smart-tv du inte längre har tillgång till

Följ de här stegen för att logga ut om du är inloggad i Apple TV-appen med ditt Apple-ID på någon annans smart-tv eller en smart-tv du inte längre har tillgång till.

På Mac eller PC:

1. Besök appleid.apple.com och logga in med ditt Apple-ID och lösenord.
  2. Rulla ner till enheter och välj din smart-tv.
  3. Välj Ta bort från konto.

På din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Gå till Inställningar > [ditt namn].
  2. Rulla ned och tryck på din smart-tv.
  3. Tryck på Ta bort från konto.