Skaffa Apple TV-appen eller Apple TV+-appen på din smart-tv eller strömningsenhet

Läs om hur du konfigurerar Apple TV-appen eller Apple TV+-appen på din kompatibla enhet.

Fliken Titta nu i Apple TV-appen på en smart TV

Så här skaffar du Apple TV-appen eller Apple TV+-appen

1. Gå till enhetens appbutik och sök efter Apple TV-appen eller Apple TV+-appen. Ser du inte appen du försöker hitta kan du kontrollera om enheten är kompatibel.1
  2. Hämta appen.
  3. Öppna appen och följ anvisningarna för att slutföra installationen.

Om du inte är inloggad med ditt Apple-ID öppnar du appen och går till Inställningar > Konton. Välj sedan ett inloggningsalternativ.

• Logga in på en mobil enhet: använd din telefons kamera för att skanna QR-koden på tv-skärmen. Följ sedan anvisningarna på din mobila enhet.
  • På denna tv: använd fjärrkontrollen för att manuellt logga in med ditt Apple-ID och slutföra inställningen.

Om du inte kan titta på innehåll kan du behöva göra klart ditt Apple-ID för köp.

Har du inget Apple-ID? Läs om hur du skapar ett nytt Apple-ID. Eller om du har glömt lösenordet till ditt Apple-ID läser du om hur du nollställer den.

Nollställa appen Apple TV eller appen Apple TV+

Om du nollställer Apple TV-appen eller Apple TV+-appen tas din personliga information bort och appen nollställs till de ursprungliga inställningarna. Om du planerar att sälja eller ge bort din enhet eller avinstallera appen, kanske du vill nollställa den först.

1. Öppna Apple TV-appen eller Apple TV+-appen.
  2. Gå till Inställningar.
  3. Välj alternativet Nollställ.

Om du tappade bort eller inte kan komma åt din enhet men fortfarande är inloggad på Apple TV-appen eller Apple TV+-appen tar du bort enheten från din Apple-ID-enhetslista.

Om du nollställer Apple TV-appen eller Apple TV+-appen på en smart-tv som också är inloggad på Apple Music-appen återställs även Apple Music-appen till de ursprungliga inställningarna.