Skaffa Apple TV-appen på din smart-tv, strömningsenhet eller spelkonsol

Läs om hur du hämtar och ställer in Apple TV-appen på en kompatibel smart-tv, strömningsenhet eller spelkonsol.

Kontrollera att din enhet är kompatibel

Du kan kontrollera om din smart-tv, strömningsenhet eller spelkonsol är kompatibel med Apple TV-appen på Apples webbplats.1,2

Så här skaffar du Apple TV-appen

1. Gå till appbutiken på din kompatibla smart-tv, strömningsenhet eller spelkonsol och hämta Apple TV-appen.
  2. Öppna Apple TV-appen och välj Börja titta.
  3. Gå till Inställningar och välj sedan Konton.
  4. Välj Logga in. Om du inte har ett Apple-ID måste du skapa ett. Använd sedan ett av dessa alternativ för att logga in med ditt Apple-ID och slutföra inställningen:
    • Logga in på en mobil enhet: använd din telefons kamera för att skanna QR-koden på TV-skärmen. Följ sedan instruktionerna på din mobila enhet.
    • Logga in på denna tv: använd fjärrkontrollen för att manuellt logga in med ditt Apple-ID och slutföra inställningen.

Det här kan du göra i Apple TV-appen

Hyra eller köpa innehåll och titta på dina favoritfilmer och tv-program. Du kan också prenumerera på premiumkanaler i Apple TV-appen och mycket annat.3

Titta på Apple TV+ Originals-tv-program och -filmer

När du prenumererar på Apple TV+ kan du titta på Apple Originals-tv-program och -filmer samt annat exklusivt innehåll på alla dina enheter.

Logga ut från Apple TV-appen på en smart-tv, strömningsenhet eller spelkonsol

1. Öppna Apple TV-appen.
  2. Gå till Inställningar.
  3. Välj Konton och sedan Logga ut.

Återställ Apple TV-appen till ursprungsinställningarna

Den här åtgärden loggar ut dig från ditt konto på den enheten och tar bort din personliga information. Om du också är inloggad i Apple Music-appen på din smart-tv eller strömningsenhet återställs även Apple Music-appen till ursprungsinställningarna och all din personliga information tas bort.

1. Öppna Apple TV-appen eller Apple Music-appen på din smart-tv, strömningsenhet eller spelkonsol.
  2. Gå till Inställningar.
  3. Välj Nollställ för Apple TV-appen och Apple Music på din smart-tv eller strömningsenhet och bekräfta ditt val. Välj Nollställ för Apple TV-appen på din spelkonsol.

Logga ut från en smart-tv, strömningsenhet eller spelkonsol som du inte har tillgång till

Om du är inloggad på Apple TV-appen på en smart-tv, strömningsenhet eller spelkonsol som du inte har tillgång till kan du ta bort enheten från din kontolista.

Om du behöver hjälp

1. Tillgången till Apple TV-appen kan variera beroende på land eller region. Se vad som är tillgängligt i ditt land eller din region. Vilka funktioner som finns i Apple TV-appen och vilka enheter som är kompatibla kan också variera beroende på land och region.
  2. Du kan också gå till Samsungs webbplats för att se vilka av Samsungs smart-tv-apparater som kan användas med appen och Rokus webbplats för att se vilka av Rokus strömningsenheter och tv-apparater som kan användas med appen. Gå till Apples webbplats  för att se om andra enheter, till exempel Amazon Fire TV-enheter, kan användas med appen.
  3. På Amazon Fire TV-enheter kan du inte köpa innehåll från Apple TV-appen. Du kan köpa innehåll på en annan enhet som stöds om du vill titta på det i Apple TV-appen på din Amazon Fire TV-enhet.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.