Skaffa Apple TV-appen eller Apple TV+-appen på din smart-tv eller strömningsenhet

Läs om hur du konfigurerar Apple TV-appen eller Apple TV+-appen på din kompatibla enhet.

Så här skaffar du Apple TV-appen eller Apple TV+-appen

1. Gå till enhetens appbutik och sök efter Apple TV-appen eller Apple TV+-appen. Om du inte ser appen du letar efter kontrollerar du enhetens kompatibilitet.1

2. Hämta appen.

3. Öppna appen och följ anvisningarna för att slutföra installationen.

• Logga in på mobil enhet: Använd telefonens kamera för att skanna QR-koden på tv-skärmen, eller gå till link.apple.com Följ sedan instruktionerna på din enhet.

• På denna tv: använd fjärrkontrollen för att manuellt logga in med ditt Apple-ID och slutföra inställningen.

Om du inte kan titta på innehåll kan du behöva göra klart ditt Apple-ID för köp.

Har du inget Apple-ID? Läs om hur du skapar ett nytt Apple-ID. Om du glömmer lösenordet till ditt Apple-ID kan du även läsa du om hur du nollställer det.

Nollställa appen Apple TV eller appen Apple TV+

Om du nollställer Apple TV-appen eller Apple TV+-appen tas din personliga information bort och appen nollställs till de ursprungliga inställningarna. Om du planerar att sälja eller ge bort din enhet eller avinstallera appen, kanske du vill nollställa den först.

1. Öppna Apple TV-appen eller Apple TV+-appen.

2. Gå till Inställningar.

3. Välj alternativet Nollställ.

Om du tappade bort eller inte kan komma åt din enhet men fortfarande är inloggad på Apple TV-appen eller Apple TV+-appen tar du bort enheten från din Apple-ID-enhetslista.

Om du nollställer Apple TV-appen eller Apple TV+-appen på en smart-tv som också är inloggad på Apple Music-appen återställs även Apple Music-appen till de ursprungliga inställningarna.

Behöver du hjälp?

• Du hittar mer information om Apple TV-appen eller Apple TV+-appen på din smart-tv eller strömningsenhet i användarhandboken till Apple TV-appen.

• Uppstår det problem när du installerar Apple TV-appen eller Apple TV+-appen eller när du försöker ansluta till internet på din smart-tv, strömningsenhet eller spelkonsol bör du kontakta tillverkaren.

1. Tillgång till Apple TV-appen och Apple TV+-appen kan variera beroende på land eller region. Läs om vad som är tillgängligt i ditt land eller din region. Vilka funktioner som finns i Apple TV-appen och Apple TV+-appen och vilka enheter som är kompatibla kan också variera beroende på land och region.

2. I USA kan du abonnera på Apple TV+ på Amazon Fire TV, men du kan inte köpa annat innehåll från Apple TV-appen.  På Amazon Fire TV (i andra regioner), Android tv- och Sony tv-enheter kan du inte köpa innehåll från Apple TV-appen. Du kan köpa, hyra eller prenumerera på en annan enhet som stöds och sedan titta i Apple TV-appen på din Amazon Fire TV, Android TV eller Sony TV-enhet.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.