Ställa in Apple TV-appen på din smart-tv eller strömningsenhet

Köp eller hyr filmer, hitta dina favoritserier och prenumerera på kanaler i Apple TV+ och Apple TV. Med Apple TV-appen på din smart-tv eller strömningsenhet hittar du mer av sådant du gillar. Du kan dessutom se allt på samma ställe.

Detta behöver du

* Du kan också gå till Samsungs webbplats för att se vilka av Samsungs smart-tv-apparater som kan användas med appen och Rokus webbplats för att se vilka av Rokus strömningsenheter och tv-apparater som kan användas med appenGå till Apples webbplats för att se om andra enheter, till exempel enheter som Amazon Fire TV, kan användas med appen.

Ställa in Apple TV-appen

1. Öppna Apple TV-appen och välj Börja titta.
  2. Gå till Inställningar > Konton > Logga in.
  3. Därifrån kan du logga in med ditt Apple-ID och slutföra inställningarna på två sätt:
    • Logga in på mobil enhet: Läs av QR-koden på tv-skärmen med kameran på din mobil. Följ sedan anvisningarna på din mobila enhet för att logga in med ditt Apple-ID och slutföra inställningarna.
    • Logga in på denna tv: Använd fjärrkontrollen som medföljde din tv för att logga in med ditt Apple-ID manuellt och slutföra inställningarna.

Öppna Inställningar > Konton för att lägga till ytterligare Apple-ID:n för inköp av innehåll.

Börja titta

Se Apples exklusiva originalinnehåll på Apple TV+ och prenumerera på premiumkanaler. Upptäck nya och populära filmer. Titta på innehåll från populära strömningsappar. Med Apple TV-appen kan du göra allt på samma ställe och komma åt alla dina enheter.

Utforska Apple TV-appen.

På Amazon Fire TV-enheter kan du inte köpa innehåll från Apple TV-appen. Om du vill se innehåll i Apple TV-appen på en Amazon Fire TV-enhet köper du det i Apple TV-appen på en annan enhet som stöds.

Köp eller hyr något att titta på

Bläddra bland filmer och tv-program som du kan köpa, hitta filmer som du kan hyra och titta på dem på valfri Apple-enhet med Apple TV-appen.

Lär dig att köpa filmer och tv-program.

Prenumerera på Apple TV+

I Apple TV+ finns originalmanus från världens mest kreativa hjärnor inom film och tv. Och du kan titta på Apple TV+ på alla dina enheter med Apple TV-appen.

Läs om hur du gör för att prenumerera på Apple TV+.

Prenumerera på Apple TV-kanaler

Prenumerera på just de premiumkanaler som du vill ha och titta på filmer och program som ingår i prenumerationen på valfri enhet med Apple TV-appen.

Läs om hur du gör för att prenumerera på Apple TV-kanaler.

Hantera prenumerationer

Du kan visa, ändra och avbryta prenumerationer på Apple TV+ eller Apple TV-kanaler i Apple TV-appen. Du behöver bara gå till Inställningar > Konto > Hantera prenumerationer.

Läs om hur du hanterar prenumerationer.

Nollställa Apple TV-appen

Du ka nollställa Apple TV-appen till ursprungsinställningarna, ta bort all personlig information och logga ut från alla konton. Du behöver bara öppna Inställningar > Återställ.

Du måste ställa in Apple TV-appen igen om du vill använda den.

Om du är inloggad på en smart-tv eller strömningsenhet som du inte längre har tillgång till

Följ de här stegen för att logga ut om du är inloggad på Apple TV-appen med ditt Apple-ID på någon annans enhet eller en enhet du inte längre har tillgång till.

På Mac eller PC:

1. Besök appleid.apple.com och logga in med ditt Apple-ID och lösenord.
  2. Rulla ned till enheterna och välj din smart-tv eller strömningsenhet.
  3. Välj Ta bort från konto.

På din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Gå till Inställningar > [ditt namn].
  2. Rulla ned och tryck på din smart-tv eller strömningsenhet.
  3. Tryck på Ta bort från konto.

Läs mer

Tillgången till Apple TV-appen kan variera beroende på land eller region. Se vad som är tillgängligt i ditt land eller din region. Vilka funktioner som finns i Apple TV-appen och vilka enheter som är kompatibla kan variera beroende på land och region.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.