Om dina bilder inte visas i GarageBand när du har installerat macOS Mojave

När du har installerat macOS Mojave på din Mac kanske du inte kan komma åt dina bilder i GarageBand.

Om dina bilder inte visas i GarageBand stänger du programmet och tillåter programmet att få åtkomst till Bilder i Systeminställningar:

1. Avsluta GarageBand.
  2. Välj Apple-menyn () > Systeminställningar och klicka på Säkerhet och integritet. Klicka sedan på Integritet.
  3. Välj Bilder.
  4. Markera kryssrutan bredvid GarageBand för att ge programmet åtkomst till dina bilder.
    Systeminställningar som visar avsnittet Bilder i fliken Integritet under panelen Säkerhet och integritet.