Om dina bilder inte visas i GarageBand när du har installerat macOS Mojave

När du har installerat macOS Mojave på din Mac kanske du inte kan komma åt dina bilder i GarageBand.

Om dina bilder inte visas i GarageBand stänger du appen och tillåter sedan appen att få åtkomst till Bilder i Systeminställningar:

1. Avsluta GarageBand.

2. Välj Apple-menyn () > Systeminställningar och klicka på Säkerhet och integritet. Klicka sedan på Integritet.

3. Välj Bilder.

4. Markera kryssrutan bredvid GarageBand för att ge appen åtkomst till dina bilder.

System Preferences showing the Photos section in the Privacy tab in the Security & Privacy pane.