Hitta serienumret till dina AirPods

Dina AirPods och ditt laddningsfodral har samma serienummer. Så här hittar du det.

Serienumret* finns på undersidan av locket:

Om dina AirPods är anslutna till en iOS-enhet kan du även gå till Inställningar > Allmänt > Om > AirPods för att visa serienumret:

Om du inte har laddningsfodralet men har den ursprungliga förpackningen, hittar du serienumret vid streckkoden. Serienumret står även på originalkvittot eller fakturan.

* Från och med AirPods (2:a generationen) har varje AirPod även ett eget serienummer, som finns tryckt på varje AirPod. Om du behöver skicka in dina AirPods eller laddningsfodralet för service, använder du det primära serienumret som finns tryckt på locket till fodralet. Du behöver inte serienumren som finns på dina AirPods.