Hitta serienumret till dina AirPods

Läs om hur du hittar serienumret till dina AirPods.

Hitta det i Inställningar på iOS eller iPadOS

1. Se till att ha dina AirPods i öronen och att de är anslutna till din iPhone eller iPad och gå sedan till Inställningar > Bluetooth. Alternativt kan du gå till Inställningar > [dina AirPods].1

2. Leta upp dina AirPods i listan (till exempel ”Johns AirPods Pro”).

3. Tryck på knapen Mer infoIngen bildtext för denna bild bredvid dina AirPods för att se serienumret.2

Bluetooth-inställningarna på en iPhone

Hitta dem i Systeminställningar i macOS

1. Se till att ha dina AirPods i öronen och att de är anslutna till din Mac och välj sedan Apple-menyn  > Systeminställningar.

2. Markera dina AirPods (till exempel ”Johns AirPods Pro”) för att se serienumret.

Systeminställningar på Mac

Hitta det tryckt på din enhet

Serienumret är tryckt på dina AirPods eller laddningsetuiet.

AirPods eller AirPods Pro

Om du har AirPods eller AirPods Pro delar dina AirPods serienummer med laddningsetuiet. Du hittar serienumret på undersidan av locket på laddningsetuiet, det trådlösa laddningsetuiet, MagSafe-laddningsetuiet, Lightning-laddningsetuiet för AirPods (3:e generationen) eller MagSafe-laddningsetuiet (Lightning eller usb-C) för AirPods Pro (2:a generationen).

Serienummer för laddningsetui till AirPods och trådlöst laddningsetui

AirPods Max

Om du har AirPods Max kan du lossa den vänstra magnetiska öronkudden för att se serienumret.

Serienumret finns under den vänstra dynan

Hitta det på originalförpackningen

Om du har originalförpackningen hittar du serienumret bredvid streckkoden. Serienumret står även på originalkvittot eller fakturan.

Serienummer på förpackning

1. Om din enhet använder en tidigare mjukvaruversion än iOS 14 eller iPadOS 14, kan du hitta serienumret genom att gå till Inställningar > Allmänt > Om. Rulla ner tills du ser namnet på dina AirPods och tryck sedan på namnet.

2. På AirPods (2:a och 3:e generationen) och AirPods Pro (1:a och 2:a generationen) har varje AirPod också ett eget serienummer tryckt direkt på varje AirPod. Om du behöver skicka in dina AirPods eller laddningsetuiet för service, använder du det primära serienumret som finns tryckt på locket till etuiet. Du behöver inte serienumren som finns på dina AirPods.