Hitta serienumret till dina AirPods

Läs om hur du hittar serienumret till dina AirPods.

Hitta det i Inställningar på iOS eller iPadOS

1. Gå till Inställningar > Bluetooth.1
  2. Hitta dina AirPods på listan (till exempel ”Johans AirPods”).
  3. Tryck på Mer info-knappen  bredvid dina AirPods så ser du serienumret.2

Bluetooth-inställningar

Hitta det tryckt på din enhet

Serienumret är tryckt på dina AirPods eller laddningsetuiet.

AirPods eller AirPods Pro

Om du har AirPods eller AirPods Pro delar dina AirPods serienummer med laddningsetuiet. Du kan hitta serienumret på undersidan av locket på ditt laddningsetui, trådlösa laddningsetui eller MagSafe-laddningsetui.

Serienummer för laddningsetui till AirPods och trådlöst laddningsetui

AirPods Max

Om du har AirPods Max kan du lossa den vänstra magnetiska öronkudden för att se serienumret.

Serienumret finns under den vänstra dynan

Hitta det på originalförpackningen

Om du har originalförpackningen hittar du serienumret bredvid streckkoden. Serienumret står även på originalkvittot eller fakturan.

Serienummer på förpackning

1. Om din enhet använder en tidigare mjukvaruversion än iOS 14 eller iPadOS 14, kan du hitta serienumret genom att gå till Inställningar > Allmänt > Om. Rulla nedåt tills du ser namnet på dina AirPods och tryck sedan på namnet.

2. Från och med AirPods (2:a generationen), AirPods Pro och AirPods (3:e generationen) har varje AirPod även ett eget serienummer, som finns tryckt direkt på varje AirPod. Om du behöver skicka in dina AirPods eller laddningsetuiet för service, använder du det primära serienumret som finns tryckt på locket till etuiet. Du behöver inte serienumren som finns på dina AirPods.