Hitta serienumret till dina AirPods

Dina AirPods och ditt laddningsfodral har samma serienummer. Så här hittar du det.

1. Gå till Inställningar > Bluetooth.1
  2. Hitta dina AirPods på listan (till exempel ”Johans AirPods”).
  3. Tryck på Info-knappen  bredvid dina AirPods, så ser du serienumret.2

Serienumret finns också på undersidan av locket:

Om du inte har laddningsfodralet men har den ursprungliga förpackningen, hittar du serienumret vid streckkoden. Serienumret står även på originalkvittot eller fakturan.

1. Om din enhet använder en tidigare programvaruversion än iOS 14 eller iPadOS 14, kan du hitta serienumret genom att gå till Inställningar > Allmänt > Om. Rulla ner tills du ser namnet på dina AirPods och tryck sedan på namnet.

2. Från och med AirPods (2:a generationen) och AirPods Pro har varje AirPod även ett eget serienummer, som finns tryckt på varje AirPod. Om du behöver skicka in dina AirPods eller laddningsfodralet för service, använder du det primära serienumret som finns tryckt på locket till fodralet. Du behöver inte serienumren som finns på dina AirPods.