Hitta serienumret till dina AirPods

Du kan hitta serienumret till dina AirPods i inställningarna för den parkopplade iPhone-, iPad- eller Mac-enheten och på själva enheten.

Hitta serienumret till dina AirPods på iPhone eller iPad

1. Gå till Inställningar > Bluetooth.1

2. Leta upp dina AirPods i listan (till exempel ”Johns AirPods Pro”). Om du inte ser dina AirPods parkopplar du dem till din enhet.

3. Tryck på knapen Mer infoIngen bildtext för den här bilden bredvid dina AirPods för att se serienumret.2

Lightning-serienummer listat i Inställningar på iPhone.

Hitta serienumret till dina AirPods på Mac

1. Välj Apple-menyn  > Systeminställningar.

2. Markera dina AirPods (till exempel ”Johns AirPods Pro”) för att se serienumret. Om du inte ser dina AirPods parkopplar du dem till din enhet.

Serienumret till AirPods Pro visas i Systeminställningar i macOS

Hitta serienumret som är tryckt på dina AirPods

Serienumret är tryckt på dina AirPods eller laddningsetuiet.

AirPods eller AirPods Pro

Om du har AirPods eller AirPods Pro delar dina AirPods serienummer med laddningsetuiet. Du hittar serienumret på undersidan av locket på ditt laddningsetui, trådlösa laddningsetui, MagSafe-laddningsetui, Lightning-laddningsetui till AirPods 3, eller MagSafe-laddningsetui (Lightning eller usb-C) till AirPods Pro 2.

Serienummer för laddningsetui till AirPods och trådlöst laddningsetui

AirPods Max

Om du har AirPods Max kan du lossa den vänstra magnetiska öronkudden för att se serienumret.

Serienumret finns under den vänstra dynan

Hitta det på originalförpackningen

Om du har originalförpackningen hittar du serienumret bredvid streckkoden. Serienumret står även på originalkvittot eller fakturan.

Serienummer på förpackning

1. I iOS 14 eller iPadOS 14 eller tidigare går du till Inställningar > Allmänt > Om, rullar ned tills du ser namnet på dina AirPods och trycker sedan på namnet.

2. Från och med AirPods 2, 3 och 4 (båda modellerna), AirPods Pro 1 och 2, har varje AirPod-lur också sitt eget serienummer tryckt på själva AirPod-luren. Om du behöver skicka in dina AirPods eller laddningsetuiet för service, använder du det primära serienumret som finns tryckt på locket till etuiet. Du behöver inte serienumren som finns på dina AirPods.