Ansluta flera skärmar till Mac mini (2018)

Mac mini (2018) har fyra inbyggda Thunderbolt 3-portar som har stöd för en HDMI-skärm och två 4K-skärmar eller en 5K-skärm.

Mac mini (2018) har stöd för en HDMI-skärm med en upplösning på 4096 x 2160 vid 60 Hz samt en av följande konfigurationer:

• En 5K-skärm med en upplösning på 5120 x 2880 vid 60 Hz
  • Två 4K-skärmar med SST (single-stream transport) med en upplösning på 4096 x 2304 vid 60 Hz
  • En 4K-skärm med MST (multi-stream transport) med en högsta upplösning på 4096 x 2304 vid 60 Hz

Ansluta till Thunderbolt 3-portar på olika bussar

Portar på baksidan av Mac mini. Den 3:e och 4:e porten från vänster är Buss 1 och den 5:e och 6:e porten från vänster är Buss 0.

Använd olika Thunderbolt-bussar när det är möjligt om du ansluter skärmar till Thunderbolt 3-portarna på din Mac mini. Anslut inte mer än två skärmar till en enskild buss. Om du ansluter en 5K- eller MST 4K-skärm behöver du använda olika bussar för dessa skärmar.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.