Ansluta flera bildskärmar till Mac mini (2018)

Mac mini stödjer med sina fyra inbyggda Thunderbolt 3-portar en HDMI-bildskärm och två 4K-bildskärmar eller en 5K-bildskärm.

Mac mini (2018) har stöd för en HDMI-bildskärm med en upplösning på 4096 x 2160 vid 60 Hz samt en av följande konfigurationer:

• En bildskärm med en upplösning på 5120 x 2880 vid 60 Hz
  • Två 4K-bildskärmar med SST med en upplösning på 4096 x 2304 vid 60 Hz
  • En 4K-bildskärm med MST med en högsta upplösning på 4096 x 2304 vid 60 Hz

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.