Om iMovie Theater

iMovie Theater kanske inte längre visar dina videor. Använd AirPlay om du vill titta på dina videor på Apple TV eller överföra dina videor till iCloud-bilder.

iMovie Theater finns inte längre i App Store på Apple TV. Om du redan har installerat appen iMovie Theater på din Apple TV kan det hända att du inte ser dina videor i appen iMovie Theater.

Om du inte kan titta på filmerna i iMovie Theater på din Apple TV kan du ändå titta på dem i iMovie Theater på iPhone, iPad och Mac. Om du vill titta på dina videor på Apple TV kan du använda AirPlay på iPhone, iPad eller Mac. Du kan också titta på dina videor med appen Bilder på Apple TV – använd stegen nedan för att överföra dina videor från iMovie Theater till iCloud-bilder. Var noga med att slå på iCloud-bilder innan du fortsätter.

Lägga till videor i iCloud-bilder på en iPhone eller iPad

Börja med att hämta filmerna till din enhet i iMovie på iPhone eller iPad och lägg sedan till dem i iCloud-bilder.

1. Tryck på Teater högst upp på skärmen i iMovie.
  2. Välj en video genom att trycka på den. Om knappen Hämta till enhet visas trycker du på knappen Hämta till enhet för att hämta filmen till din enhet.
  3. Tryck på knappen Dela, sedan på Spara video och OK när den sparats.
  4. Upprepa för alla filmer som du vill kopiera till iCloud-bilder.

Lägga till iCloud-bilder på Mac

1. Klicka på Teater högst upp på skärmen i iMovie på din Mac.
  2. Välj en film genom att klicka på den och klicka sedan på knappen Dela. Välj sedan Fil.
  3. Klicka på popupmenyn Upplösning och välj den högsta upplösning som är tillgänglig. Ange övriga delningsalternativ och klicka på Nästa.
  4. Välj var på din Mac du vill spara videon, t.ex. på skrivbordet, och klicka sedan på Spara.
  5. Öppna Bilder.
  6. Leta upp den sparade filen på din Mac och dra sedan in den till Bilder.
  7. Upprepa för alla filmer som du vill kopiera till iCloud-bilder.