Hitta mobiloperatörer som erbjuder eSIM-tjänster

Din iPhone XS, iPhone XS Max eller iPhone XR kan ha två mobilabonnemang, ett på ett nano-SIM-kort och det andra på ett eSIM-kort. Ta reda på vilka mobiloperatörer i ditt land eller din region som erbjuder mobilabonnemang på ett eSIM-kort, som aktiveras med QR-kod eller i en app. Om din iPhone är olåst kan du även använda eSIM-abonnemang som erbjuds av andra operatörer.

Mobiloperatörer

Österrike

T-Mobile

Kanada

Bell
Fido
Lucky Mobile
Rogers

Virgin

Kroatien

Hrvatski Telekom

Tjeckien

T-Mobile

Danmark

3

Estland

Telia

Finland

Telia

Tyskland

O2
Telekom
Vodafone

Hongkong

1O1O
3
csl
China Mobile Hong Kong
SmarTone

Ungern

Magyar Telekom

Indien

Airtel
Reliance Jio

Kuwait

Ooredoo

Norge

Telenor

Polen

Orange

Qatar

Ooredoo
Vodafone

Singapore

M1

Spanien
Movistar
Orange
Vodafone Spain

Sverige

3
Tele2

Schweiz

Sunrise
Swisscom

Taiwan

APT

Thailand

AIS
dtac
True Move H

Förenade Arabemiraten

du
Etisalat
Virgin Mobile

Storbritannien

EE

USA

AT&T
T-Mobile USA
Verizon Wireless

Globala serviceleverantörer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.