Hitta mobiloperatörer som har stöd för eSIM

Din iPhone XS eller iPhone XS Max kan ha två mobilabonnemang, ett på ett nano-SIM-kort och det andra på ett eSIM-kort. Ta reda på vilka mobiloperatörer som har stöd för eSIM i ditt land eller din region.

Mobiloperatörer

Österrike

T-Mobile

Kanada

Bell

Kroatien

Hrvatski Telekom

Tjeckien

T-Mobile

Tyskland

Telekom

Vodafone

Ungern

Magyar Telekom

Indien

Airtel

Reliance Jio

Spanien

Vodafone Spain

Storbritannien

EE

USA

AT&T

T-Mobile USA

Verizon Wireless

Globala serviceleverantörer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.