Hitta mobiloperatörer som erbjuder eSIM-tjänster

Din iPhone XS, iPhone XS Max eller iPhone XR kan ha två mobilabonnemang, ett på ett nano-SIM-kort och det andra på ett eSIM-kort. Ta reda på vilka mobiloperatörer i ditt land eller din region som erbjuder mobilabonnemang på ett eSIM-kort, som aktiveras med QR-kod eller i en app. Om din iPhone är olåst kan du även använda eSIM-abonnemang som erbjuds av andra operatörer.

Mobiloperatörer

Österrike

T-Mobile

Kanada

Bell
Virgin

Kroatien

Hrvatski Telekom

Tjeckien

T-Mobile

Tyskland

Telekom
Vodafone

Ungern

Magyar Telekom

Indien

Airtel
Reliance Jio

Spanien

Vodafone Spain*

Storbritannien

EE

USA

AT&T*
T-Mobile USA*
Verizon Wireless*

Globala serviceleverantörer

* Kommer senare i år.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.