Enheter med stöd för Hej Siri

Läs om vilka enheter som har stöd för handsfree Hej Siri utan att vara anslutna till en strömkälla.

iPhone

• iPhone X eller senare
  • iPhone 6s eller senare

iPad

• iPad Pro 12,9 tum (3:e generationen)
  • iPad Pro (11 tum)
  • iPad Pro 12,9 tum (2:a generationen)
  • iPad Pro (10,5 tum)
  • iPad Pro (9,7 tum)
  • iPad (sjätte generationen)

Apple Watch

• Alla Apple Watch-modeller

HomePod

• Alla HomePod-modeller

HomePod är inte tillgängligt i alla länder och regioner.

Mac

• MacBook Pro (15 tum, 2018)
  • MacBook Pro (13 tum, 2018, fyra Thunderbolt 3-portar)
  • MacBook Air (Retina-skärm, 13 tum, 2018)
  • iMac Pro

Läs mer

• Även tidigare modeller av iPhone, iPad och iPod touch med iOS 8 eller senare kan ha stöd för Hej Siri när de är anslutna till en strömkälla.
  • Siris tillgänglighet och funktioner varierar beroende på språk samt land och region. Läs om vilka Siri-funktioner som stöds i vilka länder och regioner på iOSwatchOS och macOS.