Använda Pages, Numbers och Keynote online på iCloud.com

Lär dig att skapa nya dokument på iCloud.com, redigera filer lagrade i iCloud Drive och mycket mer. När du är redo att dela ditt arbete kan du samarbeta med andra eller hämta eller mejla en kopia.

Skapa ett nytt dokument, kalkylblad eller presentation

1. Logga in på iCloud.com med ditt Apple-ID.
  2. Klicka på Pages, Numbers eller Keynote beroende på vad du vill skapa.
  3. Klicka på knappen lägg till, välj en mall eller ett tema och klicka på Välj.

Öppna en fil från iCloud Drive

1. Logga in på iCloud.com med ditt Apple-ID.
  2. Klicka på Pages, Numbers eller Keynote.
  3. Dubbelklicka på den fil du vill öppna.*

Lär dig mer om iCloud Drive.

Överföra och redigera en fil från Mac eller pc

1. Logga in på iCloud.com med ditt Apple-ID.
  2. Klicka på Pages, Numbers eller Keynote beroende på vilken typ av fil du vill öppna.
  3. Klicka på överföringsknapp, välj fil och klicka på Välj.

Dela en fil från iCloud.com

1. Logga in på iCloud.com med ditt Apple-ID.
  2. Klicka på Numbers, Pages eller Keynote.
  3. Dubbelklicka på filen.
  4. Välj hur du vill dela filen:
    • Bjud in andra till att samarbeta med dig.
    • Hämta en kopia: Klicka på verktygsknappen, klicka på Hämta en kopia och välj ett format.
    • E-posta en kopia med iCloud Mail: Klicka på verktygsknappen, klicka på Skicka en kopia, välj format och klicka på E-post.

Läs mer

*Om en fil är nedtonad när du försöker markera den, stöds den inte. Läs om filbegränsningar för dokument, kalkylblad och presentationer på iCloud.com.