Skärmsläckare med flygfoton på din Apple TV

Se fantastiskt vackra flygfoton av platser världen över och från rymden. Få platsinformation med bara ett tryck och byt till ett annat flygfoto genom att svepa – allt på Apple TV.

Starta en skärmsläckare med flygfoto

Apple TV visar en skärmsläckare när den har varit inaktiv ett visst antal minuter. Du kan starta skärmsläckaren när som helst. Gå längst upp till vänster på hemskärmen på Apple TV och tryck på menyknappen på din Apple TV Remote.

Du ändrar antalet minuter innan en skärmsläckare startar genom att öppna Inställningar > Allmänt > Skärmsläckare och välja Börja efter.

Det finns inte skärmsläckare med flygfoton till Apple TV (2:a och 3:e generationen).

Ta reda på var ett flygfoto togs

Har du någon gång funderat på vilken stad eller plats du ser på en skärmsläckare med flygfoto? Du kan se platsinfo för ett flygfoto med tvOS 12.

Tryck bara på touch-ytan på Apple TV Remote när flygfoton spelas upp.

Byt till ett annat flygfoto som skärmsläckare

Du kan byta mellan platser när ett flygfoto spelas på Apple TV. Svep bara till höger eller vänster på touch-ytan på din Apple TV Remote.

Om du lyssnar på musik på Apple TV medan flygfoton visas kan du trycka på höger eller vänster sida av touch-ytan för att spela föregående eller nästa låt.

Du kan inte välja att ett specifikt flygfoto ska visas på din Apple TV. Du kan däremot se hur ofta nya flygfoton hämtas. Du behöver bara öppna Inställningar > Allmänt > Skärmsläckare och välja Hämta ny video.

Hur många flygfoton du kan hämta beror på hur mycket lagring som finns tillgängligt på din Apple TV. Öppna Inställningar > Allmänt > Hantera lagring om du vill hantera lagringsutrymmet på din Apple TV.