Skärmsläckare med flygfoton på din Apple TV

Se fantastiskt vackra videor på platser världen över och från rymden. Få platsinformation med bara ett tryck och byt till ett annat flygfoto genom att svepa – allt på Apple TV.

tvos-17-aerial-screensaver-scotland-lake-3

Starta en skärmsläckare med flygfoton

Apple TV visar en skärmsläckare när den har varit inaktiv ett visst antal minuter. Du kan också starta skärmsläckaren manuellt innan skärmen hamnar i viloläge. Tryck och håll ned tillbakaknappentillbakaknappen eller menyknappen för att gå tillbaka till hemskärmen och tryck sedan två gånger på tillbakaknappentillbakaknappen eller menyknappen.

Du ändrar antalet minuter innan en skärmsläckare startar genom att öppna Inställningar > Allmänt > Skärmsläckare och välja Börja efter.

Det finns inte skärmsläckare med flygfoton på Apple TV (2:a och 3:e generationen).

Ta reda på var ett flygfoto togs

Har du någon gång funderat på vilken plats du ser på en skärmsläckare med flygfoto? Tryck bara på Touch-ytan på Apple TV Remote när flygfoton spelas upp.

Växla till en annan plats

Du kan inte välja ett specifikt flygfoto som ska spelas upp på din Apple TV, men du kan välja ett tema. Gå bara till Inställningar > Allmänt > Skärmsläckare > Teman. Svep och välj ett tema som du vill visa eller dölja när dina flygfoton spelas upp.

För att växla mellan flygfotoplatser sveper du åt höger eller vänster på Touch-ytan på din Apple TV Remote medan flygfoton spelas upp.

Läs mer

• Om du lyssnar på musik på Apple TV medan flygfoton visas kan du trycka på höger eller vänster sida av Touch-ytan för att spela föregående eller nästa låt.

• Du kan välja hur ofta nya flygfoton hämtas. Gå till Inställningar > Allmänt > Skärmsläckare och välj Hämta ny video för att ändra dina inställningar.

• Du kan också visa minnen eller album från appen Bilder som skärmsläckare. Se hur du kan skapa en bildskärmsläckare på Apple TV.

Hur många flygfoton du kan hämta beror på hur mycket lagringsutrymme som finns tillgängligt på din Apple TV. Öppna Inställningar > Allmänt > Hantera lagring om du vill hantera lagringsutrymmet på din Apple TV.